Oglas
· · Komentari: 0
ljubavna veza

Postoje znaci koji kažu da smo u NEZDRAVOJ VEZI

U idealnom slučaju zdrava ljubavna veza bi trebalo da bude ispunjena ljubavlju, poverenjem i dobrom komunikacijom.

1624198576_holding-hands-1149411_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Pa ipak istraživanja pokazuju da je sve više nezdravih odnosa u ljubavnim vezama, onih koji uključuju različite vrste psihočkog pa i fizičkog zlostavljanja. S toga ako sumnjate da ste na putu da vaša veza postane takva, obratite pažnju na redove koji slede jer vam donosimo znake koji vam mogu signalizirati da vaš odnos nije zdrav.

Pročitajte još: Šta muškarci prvo primete kod žene? Ne, nisu grudi, a ni usne!

Nepoštovanje u vezi

Šta znači nepoštovanje u vezi? Ako vaš partner vaše mišljenje ne smatra važnim, odbacuje ga i odbija da uvaži bilo kakav komentar sa vaše strane, to je jasan dokaz nepoštovanja. To takođe uključuje ismevanje vaših odluka i stavova, kao i preuzimanje reči u svakom započetom razgovoru.

Kontrola u vezi

Jedan od značajnih znakova da veza ne funkcioniše kako treba je taj da partner pokušava da preuzme kontrolu nad vašim životom. Sve što radite, mislite, želite mora da bude odobreno s njegove strane. Ovo se odnosi i na vašu vezu, i na vas same i na vaše odnose sa drugim ljudima.

Kazne u vezi

Da li strepite od njegovog ponašanja u slučaju da se ne ponašate onako kako bi on želeo? U suprotnom da li znate da ćete biti obasuti svom pažnjom i ljubavlju, ako budete – mala dobra pokorna devojčica? Ako je makar u jednom slučaju odgovor DA, to je znak rađanja nezdravog odnosa.

Pročitajte još: Muški klimaks počinje pre 40. godine, a najviše žele jednu stvar

LJubomora partnera

Da li se vaš voljeni naljuti svaki put kada sa nekim razgovarate telefonom ili kada vam stigne sms poruka? Da li ispod oka gleda sve vaše muške prijatelje i kolege sa posla? Ako je to slučaj imate posla sa vrlo ljubomornom osobom koja vrlo lako vaše prisustvo u vezi može načiniti zatočeništvom a ne romantičnom bajkom.

Promene raspoloženja

Koliko puta u toku dana se raspoloženje vašeg partnera promeni? Da li ste kao na iglama jer ne znate kako će da odreaguje na izvesnu situaciju? Promene raspoloženja su vrlo rasprostranjen fenomen u nezdravim odnosima. One potiču od osećanja nezadovoljstva i nesigurnosti i manifestuju se kroz nemogućnost kontrole osećanja.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas