· · Коментари: 0
ЉУБАВ

Престаните да ТРАЖИТЕ ЉУБАВ, јер тада се догађају НЕВЕРОВАТНЕ ствари

Да ли можете да се сетите тог блаженог периода у свом животу када нисте тражили свог идеалног партнера?

1600328699_Depositphotos_71733657_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Можда је то било толико давно да се и не сећате своје среће у том добу. Уместо да вас овом приликом саветујемо како да пронађете господина Савршеног, замолићемо вас да се фокусирате на нешто друго. На вас саме. Јер када активно престанете да тражите љубав свог живота, космос се заокрене у сасвим новом правцу, и ваш живот више није суморан и тужан као што је до тад био. Невероватне ствари се тада дешавају, а ми ћемо овом приликом навести само неке.

НАУЧИТЕ ДА ЦЕНИТЕ СЕБЕ И ЧИЊЕНИЦУ ДА СТЕ ЗАПРАВО ФАНТАСТИЧНИ

Уопштено гледано, већина људи се плаши да буде сама. Да ствар буде још гора, они који су у вези заправо се више боје да остану сами, од оних који јесу сами. Чега се плаше? Плаше се да ће остати насамо са својим мислима и осећањима, и да ће морати да се суоче са њима. Велики број жена је баш у том погледу спремнији да се задовољи и нечим што сматра не тако добрим по њу, само да не буде сама. Страх од самоће је много гори од страха да би неко могао да их учини несрећнима у животу.

Прочитајте још: Сексуална привлачност је важна у вези, али ове ДВЕ СТВАРИ СУ ВАЖНИЈЕ

Фото: Депозит

СХВАТИТЕ ДА СТЕ ВИ ГЛАВНИ АКТЕР У СВОМ ЖИВОТУ

Ако сте у константној потрази за љубављу свог живота, превиђате једну битну ствар, а то је да сте заправо ви важни. Сву вашу енергију усмеравате ка тој једној имагинарној особи, уместо да се фокусирате на себе и своја достугнућа. Када после стотину покушаја пронађете неког кога сматрате идеалним, ствар постаје још гора јер покушавате ви да постанете добар материјал за девојку. У случајевима када не јурите безглаво за супротним полом, аутоматски сте фокусирани на себе и постајете, били свесни тога или не, привлачнија особа мушком полу.

Прочитајте још: "Била бих РАЗОЧАРАНА да муж не ФЛЕРТУЈЕ са другим женама": Изјава ове супруге има ОБЈАШЊЕЊЕ

ВАШЕ ВЕЗЕ СА ДРУГИМ ЉУДИМА У ВАШЕМ ЖИВОТУ ПОСТАНУ ЈАЧЕ

Вероватно нисте ни свесни тога колико сте у стању да занемарите пријатеље и породицу док јурите за вашим принцом на белом коњу. Мало је оних који знају да направе баланс у животу и посвете довољно времена свим странама, али ако нисте преокупирани бесциљном потрагом, много сте више спремнији на дружење са другима и разумевање њихових потреба.

Прочитајте још: "Ћао, шта радиш?" Поруке које МУШКАРЦИ шаљу приликом ДОПИСИВАЊА, а које ДЕВОЈКЕ никако НЕ ВОЛЕ

Фото: Депозит

СХВАТАТЕ ПРАВО ЗНАЧЕЊЕ РЕЧИ РОМАНТИКА

У потрази за партнером вероватно сте ту и тамо били у ситуацији да снизите критеријуме само да бисте остварили свој циљ. Ако је "бити у вези" ваш једини циљ, врло је могуће да сте занемарили фактор романтике који је важан за сваки складан однос. Период у ком сте сами ће вам заправо пружити прилику да схватите каквог мушкарца крај себе желите. Самим тим, када будете хтели везу са неким, знаћете да ли је та особа за вас или не, упоређујући његове квалитете са оним што сте себи зацртали.

Прочитајте још: Ове ДВЕ СТВАРИ показују да вас МУШКАРАЦ НЕ ВОЛИ

ЉУБАВ ЗАПРАВО ПРОНАЂЕ ВАС

Делује као немогуће, али заиста је тако. Када престанете да јурите за њом, љубав закуца на ваша врата. Где год да сте се скрили, она ће вас пронаћи. Када престанете да будете опседнути појмом "господин Савршени", он ће се појавити пред вама у облику вашег старог школског друга, младића који вам доставља пицу, љубазног продавца у спортској радњи. Имајте на уму да мушкарци могу попут радара да "намиришу" очајну жену жељну везе. Зато настојте да будете далеко од ње.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.