Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САНОВНИК

ПСИХОЛОГ ОТКРИВА: "Ево шта секси снови о вашем шефу, комшији или бившем заправо значе"

Можда мислите да сањати да излазите са својим шефом или неким старијим на послу значи да желите да будете у њиховој спаваћој соби, али вероватније је да заиста желите да им се придружите у сали за састанке.

1641976985_______________gjjdgkdf.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Психолог Иан Волас, аутор књиге "Декодирај снове", каже: „Људи се страшно узбуђују и збуњују због снова о сексу. Али то је заиста рефлексија о томе због чега сте највише узбуђени у свом животу и како сте посвећени томе. Сан је врхунски аутопортрет или селфи."

Иан готкрива ​​шта значе секси снови о различитим људима.

Ваш бивши

НА ИВИЦИ СТЕ ДА ПОНОВИТЕ СТАРУ ГРЕШКУ: Таман када помислите да су заувек изашли из вашег живота, они се враћају назад – усред вашег сна.

Али пре него што донесете било какву исхитрену одлуку да се вратите тамо, Иан каже: „Ово је веома чест сан и не значи да треба да почнете да им шаљете поруке када сте пијани или да одлучите да им се вратите. То вам говори да морате да постанете свеснији и да напустите стара понашања која вам више не служе."

Прочитајте још: Тестирајте свој однос помоћу квиза "ДАН РАЗВОДА": Експерт открива 8 знакова да је дошао КРАЈ (ТЕСТ)

„Може бити да схватате да имате избор да радите ствари онако како желите и да стојите на својим ногама. Ако сте у вези, то вас такође упозорава да не понављате претходне обрасце односа са својим тренутним романтичним партнером."

Ваш шеф

ВИ СТЕ ТИ КОЈИ ТРЕБА ДА ПРЕДСЕДАВА ТИМ САСТАНКОМ: Сви смо били у тој ситуацији. Чудан, сексуализован сан о менаџеру на послу који вам се заиста НЕ свиђа. Или да? Према Иану, вероватно не.

Он каже: „Шефови симболизују моћ и способност употребе те моћи. То указује на то да треба да се самопромовишете у свом будном животу. Уместо да увек осећате да вам је потребна дозвола других људи да радите на својим страстима, ово вам говори да морате да промовишете своје потребе и амбиције."

Фото: Депозит

Дакле, уместо да желите да будете са својим шефом у спаваћој соби, желите да будете са њим или њом у сали за састанке и говорите себи да морате да се погурате да бисте стигли тамо.

Ваш партнер

ИМАТЕ СКРИВЕНЕ ТАЛЕНТЕ КОЈЕ ТРЕБА ДА ПРИХВАТИТЕ: Сањати о сексу са својим партнером никада не може бити лоша ствар. Али шта ако сте много више експериментални него у стварном животу.
Да ли то значи да нешто није у реду у вашој вези? Срећом, не.

Иан каже: „Секс са партнером значи да се заиста осећате пријатно са својим креативним потенцијалом. Ако имате таленат или вештину и знате како нешто да урадите, морате да постанете много сигурнији у томе. Ради се о разумевању вашег осећаја идентитета и ваше способности да будете верни себи, тако да можете да се понашате онако како желите у будном животу, радећи ствари на начин који вам највише одговара."

То може значити и у спаваћој соби. Време је да зачините ствари?

Твој комшија

ТРЕБА ДА ИЗАЂЕТЕ ИЗ ЗОНЕ КОМФОРА: Позајмили сте чудан вадичеп у очајним временима и можда је нахранио вашу мачку када сте били одсутни. Али сада ваш скромни комшија напада ваш сан. Зашто је то тако?

Иан каже: „Овде се ради о томе да постанете свеснији себе и свог личног развоја. Сви имамо велике снове и амбиције. Ради се о схватању да постоје мање амбиције до којих је лакше доћи - нешто ближе кући, да тако кажем. Да ли се осећате заробљено у свом канцеларијском послу од 9-5? Можда је ово знак да промените каријеру у нешто што сте одувек желели да радите. Ако је оно што заиста желите да урадите јесте да постанете инструктор падобранства, шта вас спречава да направите мале кораке да стигнете тамо?“

Твој најбољи пријатељ

ПРЕСТАНИТЕ ДА СЕ ПРЕВИШЕ ОСЛАЊАТЕ НА ДРУГЕ: Бити интиман са својим најбољим пријатељем у сну – без обзира на њихов пол – може бити чудно. Али не паничите.

Прочитајте још: 7 ствари које треба урадити када трпите НЕПОШТОВАЊЕ у вези

Иан каже: „Ми стварамо све ликове у сну и користимо те ликове да симболизујемо одређене квалитете и карактеристике. Реците да је ваш пријатељ заиста добар у друштвеним ситуацијама и да све успева да опусти. То је квалитет са којим се идентификујете. Који год квалитет да повезујете са њима је квалитет који сада имате прилику да искористите да решите одређени проблем у сопственом животу. Ако су смешни, можда ћете морати да користите свој смисао за хумор у будном животу. Уместо да се ослањате на свог пријатеља са тим квалитетом, морате сами да користите ту карактеристику."

Твој стари школски друг

ШТА СЕ ДОГОДИЛО СА СТАРИМ ТОБОМ? Понекад се у интимним сновима појављују најнеочекиванији људи, као што је стари школски друг којег нисте видели сто годинама. Пре него што почнете да их контактирате на Фејсбуку за састанак, Иан каже, то би могло значити нешто сасвим друго.

Он каже: „Овде се ради о упознавању са делом своје амбиције на који сте вероватно заборавили . . . или нисте заборавили, али то само мирује. Ради се о поновном буђењу тог потенцијалног квалитета, попут спорта или певања, а "дружење" са својим школским другом ће вам помоћи да поново откријете ту амбицију."

Фото: Депозит

Слично, Иан каже да сањање о старом учитељу може значити да имате способност да научите и развијете нову вештину – без обзира на године.

Неко кога мрзиш

НЕ БУДИТЕ ТАКВИ ЉУДИ: Презирете ову особу. Али синоћ се ушуњао у ваш кревет док си спавао. Уместо да се ради о особи, ово је све о вашим унутрашњим демонима.

Иан каже: „Ово је прилика да се повежете са аспектом свог потенцијала који бисте иначе покушали да потиснете. Ради се о нечему у вашем животу што можда избегавате. Можда је то ситуација за коју мислите да ће друге људе учинити несрећним и да ће вас одбити."

Шта би урадила особа коју мрзиш? Да ли би имали исти унутрашњи немир око овог питања?

Иан додаје: „Оно што треба да урадите је да волите себе, волите оно што радите и да будете у стању да каналишете своју страст, а не само да будете самокритични.

Ваш супротан 'тип'

ПРОМЕНИТЕ СЕ ДА БИСТЕ ДОБИЛИ ОНО ШТО ЖЕЛИТЕ: Већина нас има тип и не даје другима шансу. То је све док не дође до наших снова, где бисмо могли имати дивљи секс са неким ко изгледа потпуно другачије.

Иан каже: „Снови откривају велики део нас самих који заправо не познајемо. Ово чини да схватите да да бисте разумели одређену животну ситуацију, можда ћете морати да урадите супротно од онога што бисте обично радили. Оно што нас обично спречава да то урадимо је да нас други људи осуђују, али ако имамо храбрости да урадимо нешто ван карактера може доћи до жељеног резултата."

Слично томе, ако обично бирате један пол, али онда сањате о сексу са другим, то може значити да морате да промените свој став када је у питању решавање проблема.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas