Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРАЗНИЧНО

СЈАЈНИ САВЕТИ како да квалитетно проведете празнике у пару?

Иако нас је децембар изненадио готово пролећним температурама, празници су увек добар тренутак за ушушкане тренутке са партнером.

1609497199_Depositphotos_166137626_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Многи запослени имају неколико дана за предах и то треба искористити на најбољи начин. Када напада снег, укључе се свећице и сипа омиљено пиће, амбијент постаје још лепши.

Ову 2021. дочекали смо на несвакидашњи начин, али добар провод могућ је и у кући, а све што је потребно јесте мало воље и маште.

Прочитајте још: Жене "нањуше" своју сродну душу: Ако је супротно од текста - оставите га!

Надамо се да ћете остати са нама и у наставку, где вас очекују предлози за романтичне празничне тренутке удвоје.

1. Филмски маратон

Овај вид забаве може бити интиман и опуштајући, уколико направите прави одабир наслова које ћете гледати. Иако су романтичне комедије свакако прве на листи, пробајте да вече обогатите и другим жанровима, и пружите прилику награђеним остварењима из године за нама.

2. Ватромет

Фото: Депозит

Уколико имате среће да се у вашој близини организује ватромет, изађите на улицу или на прозор и уживајте у призору. Нешто романтичнијим паровима предлажемо ћебе и шампањац за потпуни угођај.

Прочитајте још: Први су носили ШТИКЛЕ, више лажу и први кажу ВОЛИМ ТЕ!

3. Једнодневни излет

Кратко измештање из свакодневнице може не само пријати у тренутним околностима, већ постати и део традиције.

4. Обилазак места првог сусрета

Нема боље основе за успех у будућности, од осврта на сам почетак везе. Чак и уколико је први састанак био неспретан, повратак у тај тренутак може оживети лепе успомене.

Прочитајте још: У овој држави жене су НАЈЗАДОВОЉНИЈЕ СЕКСУАЛНИМ ЖИВОТОМ

5. Планови

Фото: Депозит

Овај предлог односи се на парове који су у дугим везама, а почетак године не може бити бољи тренутак за то.

6. Плесно вече

Издвојте одевне комбинације за свечане прилике, пустите лагану музику и уживајте у плесу и романтици у кућним условима, када дружење није изводљиво.

Прочитајте још: Савет који би могао да помогне многим паровима: Како да обновите љубав?

7. Кување

Оброк поприма посебан укус уколико се спреми удвоје, била то вечера или десерт. Поделите задужења, од набавке до самог посла у кухињи, и уживајте у оброку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas