Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта је ПОЉУБАЦ ДУГЕ? Вежбајте то на пријатан и безбедан начин

Када је сексуалност у питању, постоји на стотине куриозитета, а овде вам доносимо једну прилично контроверзну праксу

1652777721_profimedia-0474596529.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

У питањима секса и сексуалне праксе, нико нема последњу реч. Постоје разне технике, трендови, могућности експериментисања у сексуалности. Међу низом опција појављује се пољубац дуге. Ако сте радознали, али ако никада нисте чули за њу, ми ћемо вас упознати са контроверзном праксом.

Пољубац дуге је пракса коју углавном спроводе мушкарац и жена, иако се то може учинити на различите начине . Али акценат је стављен на хетеросексуални однос јер је циљ пољупца да се сперма помеша са менструацијом.

Идеја је орални секс у позицији 69, односно он њој и она њему у исто време. Плус девојка мора бити у периоду. Обоје настоје да достигну врхунац, а затим се љубе са течностима оног другог у устима, стварајући мешавину боја током пољупца.

Прочитајте још: КАКО ПРУЖИТИ НАЈБОЉИ ОРАЛНИ СЕКС? Комплетан водич за мушкарце и жене

Ово се може изводити између парова истог пола, једина разлика је што више неће бити шарено па је у питању иста течност. Али начин на који се то ради функционише у свим врстама веза.

Секс и менструација?

Секс током менструације је контроверзна, али уобичајена пракса. Многима се може гадити, али многи други то воле и чак проналазе користи током тих дана у месецу.

Фото: Unsplash

Међутим, ова шарена размена представља значајан ризик за сексуално здравље, јер постоји директна размена течности. Стога је кључно то учинити са потребном пажњом и са правим људима.

Ризици током пољупца дуге

Ризик? Иако изгледа безопасно и лако за извођење, истина је да је размена течности тренутни ризик у свим врстама сексуалних односа. Најбољи начин да се избегне инфекција сексуалним путем је употреба кондома и редовна контрола нашег здравља.

Прочитајте још: 13 разлога зашто понекад имате ПЕЦКАЊЕ ИЛИ ГОРУЋИ ОСЕЋАЈ у вагини НАКОН СЕКСА

Међутим, ово је изузетак, јер је за извођење пољупца дуга неопходна директна мешавина сперме и менструације. Стога, да бисте то урадили, најбоље је да то урадите са неким коме верујете и да будете сигурни да нисте носилац било које полно преносиве болести.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas