Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВ

ТРИ поуздана ЗНАКА, да поузданија не могу бити, да је вашој ВЕЗИ КРАЈ

Многи дају љубави још једну шансу, надају се да, ипак, неће доћи до растанка. Прочитајте текст и освестите се!

1601472019_Depositphotos_96969654_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Стручњаци сматрају да заљубљеност траје два месеца, а уједињени су у ставу да ниакда не траје дуже од две године. То не значи да треба и романтика да нестане!

Дакле, први знак да је међу вама готово је када нестане романтика. Нема ситне пажње, нема поклона, не помислите један на другог. Ако још и заборавите годишњицу када сте се упознали или пољубили...

Прочитајте још: ЖЕНЕ и МУШКАРЦИ дали исти одговор на питање шта их ПРИВЛАЧИ КОД СУПРОТНОГ ПОЛА: Одговор је изненађујућ

Нервирају вас ситнице, а нервирају и њега. То је крај. Када почнете да се свађате око тога зашто тањир није на свом месту, а чарапе у машини за прање веша - то значи да сте почели да примећујете и да вам сметају његове мање које никада неће исправити.

Нема секса, нервира вас и кад ћути, примећујете све његове мане... Шта још није јасно?

Он прича, а ви гледате у празно. Не слушате га јер стално окреће исте теме и преврће исте приче... Досадан је и једини спас је да се искључите. Још ако једете у тишини! Не заваравајте се - немате шта више да тражите заједно!

Стално размишљате о томе колико је другарица изабрала бољег супруга, а и колегиница је испала паметнија. Упоређујете га и никада у његову корист.

Прочитајте још: Да ли сте БИВШЕГ изрбисали са ДРУШТВЕНИХ МРЕЖА? Погледајте да ли ТРЕБА то да урадите!

Нема секса одавно, нема повода, а ни прилике да до њега дође. Како и да га има када вас нервира и када ћути, зар не?

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas