Oglas
· · Komentari: 0
LJUBAV

TRI pouzdana ZNAKA, da pouzdanija ne mogu biti, da je vašoj VEZI KRAJ

Mnogi daju ljubavi još jednu šansu, nadaju se da, ipak, neće doći do rastanka. Pročitajte tekst i osvestite se!

1601472019_Depositphotos_96969654_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Stručnjaci smatraju da zaljubljenost traje dva meseca, a ujedinjeni su u stavu da niakda ne traje duže od dve godine. To ne znači da treba i romantika da nestane!

Dakle, prvi znak da je među vama gotovo je kada nestane romantika. Nema sitne pažnje, nema poklona, ne pomislite jedan na drugog. Ako još i zaboravite godišnjicu kada ste se upoznali ili poljubili...

Pročitajte još: ŽENE i MUŠKARCI dali isti odgovor na pitanje šta ih PRIVLAČI KOD SUPROTNOG POLA: Odgovor je iznenađujuć

Nerviraju vas sitnice, a nerviraju i njega. To je kraj. Kada počnete da se svađate oko toga zašto tanjir nije na svom mestu, a čarape u mašini za pranje veša - to znači da ste počeli da primećujete i da vam smetaju njegove manje koje nikada neće ispraviti.

Nema seksa, nervira vas i kad ćuti, primećujete sve njegove mane... Šta još nije jasno?

On priča, a vi gledate u prazno. Ne slušate ga jer stalno okreće iste teme i prevrće iste priče... Dosadan je i jedini spas je da se isključite. Još ako jedete u tišini! Ne zavaravajte se - nemate šta više da tražite zajedno!

Stalno razmišljate o tome koliko je drugarica izabrala boljeg supruga, a i koleginica je ispala pametnija. Upoređujete ga i nikada u njegovu korist.

Pročitajte još: Da li ste BIVŠEG izrbisali sa DRUŠTVENIH MREŽA? Pogledajte da li TREBA to da uradite!

Nema seksa odavno, nema povoda, a ni prilike da do njega dođe. Kako i da ga ima kada vas nervira i kada ćuti, zar ne?

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas