Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУШКАРЦИ

Воле женске филмове и комплименте! Ево још две особине данашњих МУШКАРАЦА

Постоје ствари које мушкарци никада неће признати лепшем полу.

1631526434_Depositphotos_332311192_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Једна од њих је да их привлаче самоуверене жене. Радије ће бити у вези с мање атрактивном дамом која је харизматична и пуна самопоуздања, него са несигурном и безличном лепотицом. То не значи да им није важан изглед, али се првенствено мисли на негованост и женственост. Више воле елеганцију него вулгаран стил који превише открива.

Прочитајте још: Бежите од мушкараца вишим од 178 сантиметара

Важно им је и да оставе добар утисак на партнерку, због чега нерадо признају да нешто не могу да ураде или не знају. Сматрају да увек морају да буду снажни, паметни и способни да реше сваки проблем.

Јесам ли дебела?

Ништа мушкарца не може да збуни као женска питања, попут “Јесам ли дебела?”. Уколико искрено каже шта мисли, партнерка се може наљутити, а у супротном се он неће добро осећати јер је слагао жену коју воли. За мушкарца је поражавајуће и ако лепшој половини не може нешто да приушти. Али жена, којој је стало до њега, неће то замерити.

Љубоморни су и воле женске филмове!

Такође, мушкарци лажу када кажу да нису љубоморни, само то вероватно никад неће изговорити. Нарочито кад виде партнерку у срдачном разговору с другим мушкарцем. Али неће им промаћи ни ваша лепа и згодна пријатељица или познаница, само што ће то задржати за себе.

Воле комплименте више од жена

Мада се од мушкарца увек очекује да жену обасипа комплиментима, имајте на уму да и они воле да чују похвале на свој рачун. Потребни су им докази љубави, речи и гестови којима партнерка открива емоције, али и примећује оно добро на њима.

Прочитајте још: ОПРЕЗ: Ожењени варају понедељком!

Веровали или не, и јачи пол понекад ужива у “женским” филмовима. То их опушта, али се стиде да признају јер мисле да би тако умањили мужевност. У људској природи је и страх, на шта нису имуни ни они и то не би требало схватити као слабост. Мушкарци су добри и у скривању емоција, али никад неће напусити вољену особу без јаког разлога.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas