Oglas
· · Komentari: 0
MUŠKARCI

Vole ženske filmove i komplimente! Evo još dve osobine današnjih MUŠKARACA

Postoje stvari koje muškarci nikada neće priznati lepšem polu.

1631526434_Depositphotos_332311192_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Jedna od njih je da ih privlače samouverene žene. Radije će biti u vezi s manje atraktivnom damom koja je harizmatična i puna samopouzdanja, nego sa nesigurnom i bezličnom lepoticom. To ne znači da im nije važan izgled, ali se prvenstveno misli na negovanost i ženstvenost. Više vole eleganciju nego vulgaran stil koji previše otkriva.

Pročitajte još: Bežite od muškaraca višim od 178 santimetara

Važno im je i da ostave dobar utisak na partnerku, zbog čega nerado priznaju da nešto ne mogu da urade ili ne znaju. Smatraju da uvek moraju da budu snažni, pametni i sposobni da reše svaki problem.

Jesam li debela?

Ništa muškarca ne može da zbuni kao ženska pitanja, poput “Jesam li debela?”. Ukoliko iskreno kaže šta misli, partnerka se može naljutiti, a u suprotnom se on neće dobro osećati jer je slagao ženu koju voli. Za muškarca je poražavajuće i ako lepšoj polovini ne može nešto da priušti. Ali žena, kojoj je stalo do njega, neće to zameriti.

LJubomorni su i vole ženske filmove!

Takođe, muškarci lažu kada kažu da nisu ljubomorni, samo to verovatno nikad neće izgovoriti. Naročito kad vide partnerku u srdačnom razgovoru s drugim muškarcem. Ali neće im promaći ni vaša lepa i zgodna prijateljica ili poznanica, samo što će to zadržati za sebe.

Vole komplimente više od žena

Mada se od muškarca uvek očekuje da ženu obasipa komplimentima, imajte na umu da i oni vole da čuju pohvale na svoj račun. Potrebni su im dokazi ljubavi, reči i gestovi kojima partnerka otkriva emocije, ali i primećuje ono dobro na njima.

Pročitajte još: OPREZ: Oženjeni varaju ponedeljkom!

Verovali ili ne, i jači pol ponekad uživa u “ženskim” filmovima. To ih opušta, ali se stide da priznaju jer misle da bi tako umanjili muževnost. U ljudskoj prirodi je i strah, na šta nisu imuni ni oni i to ne bi trebalo shvatiti kao slabost. Muškarci su dobri i u skrivanju emocija, ali nikad neće napusiti voljenu osobu bez jakog razloga.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas