Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ИСТРАЖИВАЊЕ

Жене воле АРОГАНТНЕ, а шта воле мушкарци?

Док се жене чешће окрећу за момцима који делују арогантно, јер им делују мужевније, мушкарци падају на насмејане припаднице лепшег пола.

1607155429_Depositphotos_194249946_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

До овог сазнања дошли су научници који су спровели студију на Универзитету Колумбија.

Прочитајте још: Ево колико би требало да ТРАЈЕ идеалан секс!

Истраживачи су открили да је јачем полу женски осмех примамљивији од надобудног или безизражајног израза лица, зато што воле када даме изгледају срећно и задовољно својим животом, а осмехивање им шаље ту поруку.

Осмех шаље поруку да су задовољне животом.
Падају на ароганцију
Резултати су показали велику разлику међу половима, па су тако жене признале да углавном падају на ароганцију, а мушкарци на осмех.

У истраживању је учествовало 1000 испитаника који су оцењивали привлачност особа супротног пола помоћу стотина фотографија које су приказивале најразноврснија стања. На њима су се оцртавали и срећа и понос и ароганција. Циљ научника је био да испитају како се одиграва привлачност на први поглед, па се од учесника тражило да кажу који је био њихов утисак - да ли је особа на слици атрактивна или није.

Поносан мушкарац - тај је прави!

- Док су дамама атрактивнији поносни типови који имају арогантан израз лица, који наводно шаље поруку о завидном статусу у друштву и потенцијално добрим очевима, а мушкарци који се смеше углавном им остављају утисак неког ко не уме да доминира, јачем полу је слаба тачка женски осмех.

Прочитајте још: Да ли може да опстане ПРИЈАТЕЉСТВО НАКОН СЕКСА? Ово је одговор!

Он им је знак да би са том дамом могли да буду срећни и испуњени, јер имају позитиван однос према животу и оптимистичне су природе - каже психолог др Џесика Трејси, вођа тима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas