Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГЕНИЈАЛНО

ПРОВАЉЕНЕ СУ! Због ОВОГА мачка воли да вам лиже косу

Сигурно вам се некад десило да вам мачка нападне косу својим језиком.

1634907986_Depositphotos_304870000_XL.jpg
ФОТО: Депозит
Oglas

Мачке обично користе језик за чишћење крзна, али и ваша коса се понекад у њих ухвати. Можда мислите да вам коса није чиста, али прави разлог је заиста сладак. Настави да читаш!

Прочитајте још: Шта РАСА вашег ПСА говори о вама? Власнике боксера увек треба звати на кућну журку! (ФОТО)

Боља веза

Мачке од малих ногу уче не само да лижу своје крзно већ и крзно других мачака. То је због чињенице да их мајке чисте првих неколико недеља свог живота. И не раде то само да би остали чисти, већ ова радња показује да се осећају пријатно. Перући једна другу, мачке стварају јачу везу и помажу једна другој да се осећају безбедно.

Фото: Пиксабеј

Мириси у коси

Ако вам мачка непрестано лиже длаку, то би могао бити знак да се са вама осећа добро и сигурно. Иако о томе није било научних студија, чини се прилично вероватним. Друга могућност је да мачку привлаче одређени мириси, попут шампона или чак зноја.

Пажња

Кад вам ваша крзнена лоптица лиже косу, то може значити неколико ствари. Ако приметите да ваша мачка то ради само док сте на телефону, онда вероватно тражи само мало пажње. Вероватно знају да ћете их чешће мазити. Паметне мачке! 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas