Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Снимак мачке која грли пса постао хит на интернету: Ипак могу да буду пријатељи (ВИДЕО)

Кроз историју се протеже мишљење да се пас и мачка не воле

1661074811_bernese-mountain-dog-gf787786a3_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Просто заједничка љубав им није у природи, па је у многим домаћинстима јако тешко да се успостави баланс између ове две животиње.

Обично долази до тога да једно од ових створења јури или насрне на друго. Ова бурна веза је толико распрострањена да је довела до фразе „борба као мачка и пас“.  Пси и мачке не воле једни друге због односа предатор-плен. Пси имају жељу да јуре мање животиње, а мачке имају инстинкт да побегну када се осец́ају угрожено.

Прочитајте још: КАКО СЕ ПИШЕ: Често чујемо "кафа за понети", али ево због чега ово никако није исправно

Две врсте се такође боре да потврде своју улогу у хијерархији домац́инства или да задрже своју територију.

Ипак, постоје случајеви где се ова два кућна љубимца сјајно слажу, па чак и више него неки из исте врсте.

Један корисник друштвене мреже Тик Ток поделио је видео који већ има два милиона прегледа. На њему видимо како пас лежи док га мачка грли. Пас се колико видимо није бунио, а чак изгледа и да ужива.

 

@борисxгрегг Бондинг тиме wитх бро🤞🏼#догандцатбестфриендс #бестфриендс #бротхерс #бфф #цат #дог #пуппy #киттy #лове #цатанддог #цатанддогбестиес #догандцат #цуддлес #снуггле ♬ Леан он Ме - Билл Wитхерс

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas