Oglas
· · Komentari: 0

Snimak mačke koja grli psa postao hit na internetu: Ipak mogu da budu prijatelji (VIDEO)

Kroz istoriju se proteže mišljenje da se pas i mačka ne vole

1661074811_bernese-mountain-dog-gf787786a3_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Prosto zajednička ljubav im nije u prirodi, pa je u mnogim domaćinstima jako teško da se uspostavi balans između ove dve životinje.

Obično dolazi do toga da jedno od ovih stvorenja juri ili nasrne na drugo. Ova burna veza je toliko rasprostranjena da je dovela do fraze „borba kao mačka i pas“.  Psi i mačke ne vole jedni druge zbog odnosa predator-plen. Psi imaju želju da jure manje životinje, a mačke imaju instinkt da pobegnu kada se osećaju ugroženo.

Pročitajte još: KAKO SE PIŠE: Često čujemo "kafa za poneti", ali evo zbog čega ovo nikako nije ispravno

Dve vrste se takođe bore da potvrde svoju ulogu u hijerarhiji domaćinstva ili da zadrže svoju teritoriju.

Ipak, postoje slučajevi gde se ova dva kućna ljubimca sjajno slažu, pa čak i više nego neki iz iste vrste.

Jedan korisnik društvene mreže Tik Tok podelio je video koji već ima dva miliona pregleda. Na njemu vidimo kako pas leži dok ga mačka grli. Pas se koliko vidimo nije bunio, a čak izgleda i da uživa.

 

@borisxgregg Bonding time with bro🤞🏼#dogandcatbestfriends #bestfriends #brothers #bff #cat #dog #puppy #kitty #love #catanddog #catanddogbesties #dogandcat #cuddles #snuggle ♬ Lean on Me - Bill Withers

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas