Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГА И ЛЕПОТА

5 савета професионалних ФРИЗЕРА о КОСИ: На овај начин ћете јој пружити најбољу негу

Нећете потрошити много новца, а ваша коса ће изгледати савршено

1658834644_foto-Pexels.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Уколико желите да ваша коса изгледа као после посете професионалном фризеру, пратите сведеће савете. Они су веома користи и долазе директно од професионалаца. 

1. Перите косу млаком водом

Температура воде је јако битна. Вероватно перете косу топлом или врелом водом која заправо никако није добра за кожу главе. Млака вода ће лепо испрати сапуницу и неће иритирати већ осетљиво подручје коже главе.

2. Од типа косе зависи колико често треба да је перете

Ако имате танку длаку, морате да перете косу сваки или сваки други дан, док девојке са густом косом могу себи да приуште да је перу два пута недељно. Уколико имате тању длаку, уместо шампоном сваки други пут перите косу балсамом како бисте спречиле да се природно масти.

3. Количина шампона је јако битна

Осим што ћете уштедети новац, сачуваћете и природни сјај ваше косе. Драге даме, да бисте опрале косу довољно вам је да нанесете само мало шампона на главу. То што вам је цела глава у пени не значи да сте је добро опрале. Обавезно је добро исперите јер честице шампона могу изазвати перутање или алергију.

4. Мењајте шампоне

Барем једном месечно испробајте неки нови шампон, пошто се после неког времена коса заситити једног истог шампона и престаје да делује на њега.

5. Уместо балсама користите маску за косу

Маске за косу садрже више хранљивих састојака и посебно годе фарбаној коси, тако да слободно понекад замените свој регенератор неком од хранљивих маски за ваш тип косе.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas