Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
трендови

Даме, пажња! Ово је 10 шик хаљина које ће обележити пролеће-лето 2021.

У нади да ћемо овог лета носити хаљине више него икад, доносимо вам топ 10 трендова!

1614006507_Depositphotos_65233047_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

У години када су тренерке, хеланке и дуксеви били најпродаванији одевни комади, учинило се да су хаљине пале у заборав. Негде на дну ормара, у прашини и са нескинутом етикетом, чекале су боља времена, док смо их гледали чежњиво, с носталгијом.

Прочитајте још: Заборавите на велике ТОРБЕ, то нико више не носи! Сада је модерно ПИСМО

Једине које су биле носиве јесу оне вунене, маxи дужине и оверсизе ширине, за по кући и до продавнице. Далеко од гламура којем смо некад хрлили и у 12 поподне и у 12 увече, у свакој прилици.

За све то време, модни дизајнери су (оптимистично) припремали нове моделе од којих застаје дах. Пуф рукави, екстравагантни кројеви, интензивне боје... неки трендови дају нову шансу оним прошлогодишњим, неки су безвремени, а неки - тек виђени.

1. Романтична хаљина

Слојевити тил, божанствене форме и раскошне боје - овај тренд је одувек представљао бајку, због чега га је тешко надмашити.

2. Слип хаљина

Да ли ће бити могуће да се икада поново осећамо заносно и секси? Јацqуемус каже да, и то са црном слип хаљином која је већ најпродаванији модел.

Прочитајте још: Прославила ју је Кери Бредшо, а након две деценије ова ТОРБА поново осваја свет (ФОТО)

3. Хаљина са пуф рукавима

Таман кад смо му рекли збогом, Бридгертон га је вратио на велика врата. То више нису само пуф, већ балон рукави, налик онима које је у колекцији пролеће/лето 2021. представио Лоеwе.

4. Шарени дезени

Разиграно, цветно, апстрактно - каже Валентино, а ми бисмо на то додали и карирано, туфнасто, комбиновано. Ведро расположење и широки осмех се подразумевају као најпожељнији аксесоари.

5. Хаљина са крагном

Овај ретро моменат одавно носимо на блузама, међутим, сада је време за преокрет. У споју са пастелним бојама и нежним принтовима, крагна на хаљинама изгледа неодољиво.

Прочитајте још: Луј Витон не престаје да изненађује: Овај пут представио џемпер који кошта чак 7.000 евра! (ФОТО)

6. Пинк хаљина

Ниједна боја у колекцијама за пролеће/лето 2021. није заступљена више од ружичасте. Хаљина Роксанде Илинчић у овој нијанси била је једна од најупечатљивијих на септембарском Лондон Фасхион Wеек-у, а лондонски бренд Моллy Годдард јесте један од најзапаженијих на друштвеним мрежама - управо због јарких боја. Пронађите своју шик верзију!

7. Хаљина са отвореним леђима

У једном тренутку 2020. године изрез је постао све и свуда - од лактова и рамена, до деколтеа. Ипак, на крају се све свело на безвремени тренд - изрез на леђима. Идеалан је за свечане хаљине, али и оне летње, за плажу.

8. Провидна хаљина

У зависности од кроја и боје, провидна хаљина може да се комбинује на сто начина - са поставом, без поставе, или као додатни слој преко одевне комбинације.

9. Беж хаљина

Ако нас је нечему научила 2020. година, то је да је живот прекратак да би нас у уживању и облачењу кочиле различите несигурности (и комплекси). Будите храбре, одважне и поносне на своју силуету, и не дозволите да вам ико намеће шта је (не)прикладно. Мини хаљина асоцира на 90-е, а модел који је представио Јацqуемус оличење је сексипила.

10. Вунена хаљина

За крај, хаљина која је прошле године била од суштинске важности. Једнако носива на Зоом састанцима код куће и за шетњу по граду, вунена хаљина остаје муст-хаве све док нам топло пролеће не закуца на врата.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas