Oglas
· · Komentari: 0
stil

Proslavila ju je Keri Bredšo, a nakon dve decenije ova TORBA ponovo osvaja svet (FOTO)

Baget torba upotpuniće svaki stil.

1613556362_Depositphotos_172121658_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Moda 2021. godine u znaku je minimalizma koji kaže jednostavnost i klasika.

A u svetu torbi minimalizam su ništa drugo nego male torbe za rame. Sećate se popularne Keri Bredšo i njene Fendi baget torbe? Tada je postala tako popularna da su žene širom sveta želele baš tu. A onda je naprasno nestala, kada su nam se vratile velike torbe.

Pročitajte još: Naučite od Šveđanki: Kako se oblačiti kada je minus? (FOTO)

Dizajnirala ju je davne 1997. godine Silvija Venturini Fendi. Dobila je ime prema tradicionalnom francuskom hlebu - bagetu. NJen način nošenja asocirao je na baget, otuda to ime. Od tada u svetu mode postaje kultna. Postaje simbol prefinjenosti, "elegancije u hodu". Bez potrebe da razmišljamo o mnogim stvarima koje treba da ponesemo. Jedsnostavno u njoj nema toliko mesta, pa se svodimo na samo neophodno. Dizajn ove torbe doneo je oslobađajući osećaj, znamo koliko je teško celog dana nositi veliku torbu.

Kada je pojavila 90-ih dala je stilu jednu novu notu svežine. Minilanizam koji se čekao. Sada je dizajneri širom sveta vraćaju na ulice.

Pročitajte još: Srpska blogerka sa Malte: Nena Kay za Magazin Novosti otkriva neprikosnovene modne savete za sve dame (FOTO)

Zamišljamo je uz pantalone ravnih nogavica, midi haljne i duže sakoe. Daće tu notu jjednostvanosti koja nam je neodstajala, dah prošlih vremena. A kada nešto što je kult u svetu mode ponesete tu sigurno nećete pogrešiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lotta (@lottaklostermann)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas