Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
сасвим природно

Фејслифтинг са БЕЛАНЦИМА: Различите маске за различите типове коже, које затежу ваше лице!

Иако вам беланце заправо неће „подићи лице“, она могу пружити привремено затезање коже и нахранити вашу кожу

1654604989_engin-akyurt-g-m8EDc4X6Q-unsplash.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Помешана са другим састојцима, беланца такође могу да покрију поре и привремено затегну кожу лица. Она такође имају хранљиве састојке који су здрави за вашу кожу.

Прочитајте још: Важан део прескачемо приликом прања лица, а може да изазове појаву бубуљица

Иако свакако можете да нанесете беланце директно на лице без икаквих других састојака, много више ћете добити од третмана лица додавањем ствари као што су мед, јабука, авокадо и нека есенцијална уља. Затезање пора беланцетом ће помоћи да се остали састојци задрже тачно на местима која су најпотребнија.

Добро очистите лице и осушите га пре наношења било које маске како бисте поре одржали отвореним.

Маска од беланаца и меда

Мед смирује иритирану кожу, истовремено је омекшава. Нежно помешајте једно беланце од једног великог јајета са кашиком меда. Пре него што га нанесете на лице, додајте једну до две капи уља чајевца како бисте помогли да ојачате адстрингентна својства беланаца. Нежно га утрљајте у кожу уз помоћ врхова прстију. Немојте наносити на подручје око очију. Оставите да се осуши 10 до 15 минута док осетите да се јаје стеже. Оперите лице топлом водом за испирање.

Маска од јаја и јабука

Пулпа јабуке је одличан пилинг, помаже у уклањању мртве коже док беланце затеже. Огулите јабуку средње величине и испасирајте је док се не претвори у кашу. Помешајте са беланцима из два јајета и неколико капи уља лаванде. Нежно нанесите на лице и оставите да се осуши. Нежно исперите топлом водом и меком крпом.

Маска од беланаца и авокада

Авокадо је изузетно хранљив за кожу. Помешан са беланцетом, уље авокада продире дубоко у поре, остављајући вашу кожу меком и нахрањеном. Изблендирајте авокадо док не постане кремаст и помешајте са два беланца. Додајте две капи етеричног уља камилице да бисте умирили и омекшали кожу, загладите и оставите да се осуши. Исперите топлом водом.

Маска од беланаца и кромпира

Ако имате екцем или проблематичну кожу, пробајте рендани кромпир у комбинацији са беланцетом. Кромпир може помоћи у смиривању коже, умирујући сваку упалу. Очистите и изрендајте један мањи кромпир и помешајте са једним беланцетом и неколико капи етеричног уља шаргарепе. Нанесите на кожу и оставите да се осуши. Исперите топлом водом. 

Предности маске од беланаца

Док беланца само привремено затежу кожу, она нуде и друге одличне предности. Највећа предност маске од беланаца долази из њене способности да испоручи потребне састојке на кожу без употребе хемикалија или вештачких састојака. 

Изаберите састојке за свој тип коже

Док они са масном кожом и акнама могу постићи највеће резултате са маском од беланаца, људи са било којом врстом коже могу је ефикасно користити. Једноставно додајте друге хранљиве састојке за борбу против суве коже, екцема или других проблема.

Храњење ваше коже

Маске од беланаца су безбедне и ефикасне и могу се користити неколико пута недељно без проблема. Немојте користити беланца ако сте алергични на јаја и избегавајте комбиновање беланаца са било којим другим састојцима који могу да иритирају вашу кожу. Тестирајте маску на унутрашњој страни лакта пре него што је нанесете на лице како бисте били сигурни да нема нежељених реакција. Када се редовно користе, маске од беланаца могу вам помоћи да развијете природну рутину неге коже која је направљена само за вас.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas