· · Коментари: 1
ИСТОРИЈАТ

Инспирација за ЦРВЕНУ подлогу на Лоубоутин ципелама настала је од ЈЕДНЕ ствари коју је свака жена пробала

Због небеско високих потпетица секси ципеле са црвеном подлогом Цхристиан Лоубоутина најпожељније су ципеле свих времена.

1611315687_Depositphotos_225907534_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Подлога његових ципела је црвена од 1993. године, а као инспирација Лоубоутину је послужио, веровали или не, лак за нокте.

Лоубоутин је почео да скицира ципеле још као тинејџер, а први посао добио је у једном кабареу као костимограф. 

Прочитајте још: Само да је удобно: Испратите тренд који ће доминирати ове године

Фото: Депозит

 

Модни критичари сматрају да је то разлог његове опсесије високим потпетицама.

Лоубоутин је ципеле дизајнирао за познате брендове попут Цханела, Yвес Саинт Лаурента и Мауд Фризона, а први салон отворио је 1991. године.

Црвени лак за нокте, као идеја за ципеле

На идеју је дошао случајно након што је видео црвени лак за нокте своје асистенткиње. Обојио је црну подлогу како би видео какав ће бити резултат, а затим је одлучио да све ципеле подцрта црвеном бојом. Остало је историја.

Прочитајте још: КАКВА ПРОМЕНА: 20 ХРАБРИХ жена први пут у животу одлучиле да своју дугу косу скрате на мушку фризуру (ФОТО)

Знамените "лубутенке" данас красе ноге бројних славних дама, а још више њихове ормаре. 

Ипак, није мали број жена које се жале да им је напорно да ходају у Лоубоутеновим прелепим моделима са црвеним ђоновима, на танким штиклама високим између 12 и 16 центиметара.

Фото: Депозит
Штикле су болно задовољство

Прочитајте још: Каро НИКАДА не излази из моде, а ове зиме се носе ОВИ одевни предмети

- Ако не могу да корачају у њима, не морају да их носе. Штикле су болно задовољство, и ја нимало не саосећам са оним женама које се жале на њих. Ако неке од њих ходање на мојим високим потпетицама доживљавају као квазимазохистичко искуство, треба да их баце. Мој мото је: "Узми или остави!" - казао је једном славни дизајнер.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.