Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
стил

Прославила ју је Кери Бредшо, а након две деценије ова ТОРБА поново осваја свет (ФОТО)

Багет торба употпуниће сваки стил.

1613556362_Depositphotos_172121658_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Мода 2021. године у знаку је минимализма који каже једноставност и класика.

А у свету торби минимализам су ништа друго него мале торбе за раме. Сећате се популарне Кери Бредшо и њене Фенди багет торбе? Тада је постала тако популарна да су жене широм света желеле баш ту. А онда је напрасно нестала, када су нам се вратиле велике торбе.

Прочитајте још: Научите од Швеђанки: Како се облачити када је минус? (ФОТО)

Дизајнирала ју је давне 1997. године Силвија Вентурини Фенди. Добила је име према традиционалном француском хлебу - багету. Њен начин ношења асоцирао је на багет, отуда то име. Од тада у свету моде постаје култна. Постаје симбол префињености, "елеганције у ходу". Без потребе да размишљамо о многим стварима које треба да понесемо. Једсноставно у њој нема толико места, па се сводимо на само неопходно. Дизајн ове торбе донео је ослобађајући осећај, знамо колико је тешко целог дана носити велику торбу.

Када је појавила 90-их дала је стилу једну нову ноту свежине. Миниланизам који се чекао. Сада је дизајнери широм света враћају на улице.

Прочитајте још: Српска блогерка са Малте: Нена Каy за Магазин Новости открива неприкосновене модне савете за све даме (ФОТО)

Замишљамо је уз панталоне равних ногавица, миди хаљне и дуже сакое. Даће ту ноту јједностваности која нам је неодстајала, дах прошлих времена. А када нешто што је култ у свету моде понесете ту сигурно нећете погрешити.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas