· · Коментари: 0
САВЕТИ

Комади одеће које свака жена мора да има

Неке комаде одеће једноставно увек морате имати у свом орману, јер они никада не излазе из моде

1623085195_jakn.jpg
Фото: депоситпхотос

Нема тог комада одеће који свакоме стоји саливено, али нико не може оспорити чињеницу да постоји неколико одевних предмета које једноставно морате имати у свом ормару.

Прочитајте још: ЦИПЕЛЕ број 1 овог лета: Завирите у мамин ормар, можда нађете баш овакве (ФОТО)

Кожна јакна

Кожна јакна је вечан комад који би свака жена требало да има у свом ормару. Мото јакне су посебан додатак сваком аутфиту, јер су истовремено класичне и у тренду. Усто, не чини ли вам се да девојке тако кул изгледају када обуку тренди кожну јакну упарену с џинсом, обичном мајицом или макси хаљином.

Уколико вам треба треба нека одећа да прикрије или ублажи ваше облине, црна је била и остала боја с којом не можете погрешити, али поред толико колористичких комбинација и принтова, црну кожну јакну све више замењују варијанте у јарким бојама; црвена, плава и жута предњаче!

Наравно, свесни смо чињенице да су кожне јакне прилично скупе, али ово је онај комад у који треба да инвестирате јер је комад који никада не излази из моде и трајаће вам далеко више од половине крпица које имате! Зато, следећи пут када вам легне плата, малу своту издвојите са стране док се не накупи довољно.

Салонке

Други комад који бисте требале имати у свом гардероберу, минимум један пар су добре, квалитетне салонке. Класичне салонке с чврстом, стабилном петом (не више од седмице) можете носити и на посао. Ниједан пословни дрессцоде не брани вам да носите штикле, па ни висину потпетица. Најбитније је да су то стабилне ципеле на којима можете провести осам сати, а да вас ноге не боле, па је препорука да купите неке с пуном петом јер је доказано да су те пете далеко боље и удобније за ногу од танких штикли које вам, признајемо, могу дати вамп ноту када се појавите у канцеларији.

Прочитајте још: Мирјана Бобић Мојсиловић, краљица МАШТОВИТОГ облачења: Ове моделе сви треба да имају у ормару! (ФОТО)

Дуга сукња

Трећи комад који надогради сваку комбинацију и који се сјајно комбинује уз све трендове (верујте нам!) је узана сукња до мало изнад чланка која управо у пару са атрактивним салонкама може бити одлична препорука за послован изглед. И, наравно, има ту још доста комада, али сачекаћемо за почетак да набавите ове.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.