Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Могу да издржим недељу дана без туширања": Шарлиз Терон открила све детаље неге коже и косе - "Ујутру наносим само једну крему на лице" (ФОТО)

Лепа глумица устаје пре шест сати ујутру

1677162724_profimedia-0743075142.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Шарлиз Терон овог августа прославиће 48. рођендан. Спада у једне од најлепших и најуспешнијих глумица, али њена рутина неге коже и косе није компликована. Будући да има две ћерке и пуно ради, не преостаје јој превише времена које може посветити себи.

Једном је чак признала да је веома жилава и да без туширања може издржати чак недељу дана:

"Ја сам жилава девојка и могу да издржим без туширања недељу дана, то ми је сасвим у реду", била је потпуно искрена.

Глумица признаје да устаје веома рано, а да ујутру након умивања наноси само крему са заштитним фактором:

"У мојој кући се будимо јако рано, у 5.45 ујутро, ја сам самохрана мајка која покушава да припреми двоје деце, спакује кутије за ручак и не пропусти аутобус. Кад се пробудим, само исперем лице и ставим крему за сунчање".

Редовно наношење креме за заштитним фактором током целе године игра једну од најбитнијих улога у спречавању појаве бора. што Шарлиз практикује.

Самохрана је мајка, а услед многобројних обавеза предност даје ноћној рутини неге коже, када има више времена за себе:

"Стварно сам научила да бринем о кожи ноћу, тако да јутра често укључују само топлу воду, прање зуба и стављање креме за сунчање. Мислим дословно, то је то. Навече могу да радим мало више, обично кад деца спавају, тад имам мало више времена за себе".

На косу и обрве редовно наноси рицинусово уље и, како каже, то их је учинило знатно гушћим:

"Неко ми је рекао за то. Стављам га на обрве и власиште једном или два пута недељно. То ми је косу дефинитивно учинило гушћом", закључила је.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas