Oglas
· · Komentari: 0

"Mogu da izdržim nedelju dana bez tuširanja": Šarliz Teron otkrila sve detalje nege kože i kose - "Ujutru nanosim samo jednu kremu na lice" (FOTO)

Lepa glumica ustaje pre šest sati ujutru

1677162724_profimedia-0743075142.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Šarliz Teron ovog avgusta proslaviće 48. rođendan. Spada u jedne od najlepših i najuspešnijih glumica, ali njena rutina nege kože i kose nije komplikovana. Budući da ima dve ćerke i puno radi, ne preostaje joj previše vremena koje može posvetiti sebi.

Jednom je čak priznala da je veoma žilava i da bez tuširanja može izdržati čak nedelju dana:

"Ja sam žilava devojka i mogu da izdržim bez tuširanja nedelju dana, to mi je sasvim u redu", bila je potpuno iskrena.

Glumica priznaje da ustaje veoma rano, a da ujutru nakon umivanja nanosi samo kremu sa zaštitnim faktorom:

"U mojoj kući se budimo jako rano, u 5.45 ujutro, ja sam samohrana majka koja pokušava da pripremi dvoje dece, spakuje kutije za ručak i ne propusti autobus. Kad se probudim, samo isperem lice i stavim kremu za sunčanje".

Redovno nanošenje kreme za zaštitnim faktorom tokom cele godine igra jednu od najbitnijih uloga u sprečavanju pojave bora. što Šarliz praktikuje.

Samohrana je majka, a usled mnogobrojnih obaveza prednost daje noćnoj rutini nege kože, kada ima više vremena za sebe:

"Stvarno sam naučila da brinem o koži noću, tako da jutra često uključuju samo toplu vodu, pranje zuba i stavljanje kreme za sunčanje. Mislim doslovno, to je to. Naveče mogu da radim malo više, obično kad deca spavaju, tad imam malo više vremena za sebe".

Na kosu i obrve redovno nanosi ricinusovo ulje i, kako kaže, to ih je učinilo znatno gušćim:

"Neko mi je rekao za to. Stavljam ga na obrve i vlasište jednom ili dva puta nedeljno. To mi je kosu definitivno učinilo gušćom", zaključila je.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas