· · Коментари: 1
НОКТИ

Направите ЈЕДНОРОГА на ноктима и оставите људе БЕЗ ДАХА (ВИДЕО)

Нокти пастелних боја се слажу уз сваку хаљину, али су "досадни". Са само једним ноктом попут једнорога постаће занмимљивији!

1593509893_NailCareerArtJednorog.PNG
Једнорог Фото: Youtube/ screenshot Nail Career Education

За почетак, девет ноктију се офарба у нежне боје, а средњи се среди (помере се заноктице) и остави да буде једнорог. Нокти треба да имају шпицасти облик.

Прочитајте још: ХИТ у свету: Kако да САМИ направити МЕТАЛНЕ или нокте са флеком од БЕНЗИНА (ВИДЕО)

Фото: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Гел лаком се металним штапићем са лоптицом на врху наноси слој по слој у облику трака. То може да се ради и безбојним лаком. Направи се коса линија од једног до другог краја, па се сачека да се добро осуши. Између безбојних линија треба да постоји размак. Дакле, не праве се једна поред друге.

Ребра се праве стрпљиво, слој по слој и суше.

Када се безбојни лак добро осуши додаје се још један слој. Слојеви се праве све док се не направе јасна ребра попут рога.

Фото: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Добро осушен нокат се намаже безбојним лаком и наноси се сребрна боја четкицом коју ће лак лепо прихватити. Преко нокта се, на крају, намаже заштитни лак који се на корену нокта поспе ситним разнобојним шљокицама како би једнорог сијао.

Прочитајте још: ОВО сигурно нисте пробали: Нокти са ЗЛАТОМ, а можете их сами средити (ВИДЕО)

Као што је једнорог јединствен, тако и "једнорог нокат" долази до изражаја ако постоји само један, а осталих девет ноктију се фарба обичним лаком.

Остале нокте намажите пастелним нијансама.

Тачније, остали нокти треба да буду у нежним, пастелним бојама попут плаве, розе, беле или лила.  Неки могу да остану мат, али ће бити још занимљивије ако се неки нокти намажу шљокицама.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.