Oglas
· · Komentari: 1
NOKTI

Napravite JEDNOROGA na noktima i ostavite ljude BEZ DAHA (VIDEO)

Nokti pastelnih boja se slažu uz svaku haljinu, ali su "dosadni". Sa samo jednim noktom poput jednoroga postaće zanmimljiviji!

1593509893_NailCareerArtJednorog.PNG
Jednorog Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education
Oglas

Za početak, devet noktiju se ofarba u nežne boje, a srednji se sredi (pomere se zanoktice) i ostavi da bude jednorog. Nokti treba da imaju špicasti oblik.

Pročitajte još: HIT u svetu: Kako da SAMI napraviti METALNE ili nokte sa flekom od BENZINA (VIDEO)

Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Gel lakom se metalnim štapićem sa lopticom na vrhu nanosi sloj po sloj u obliku traka. To može da se radi i bezbojnim lakom. Napravi se kosa linija od jednog do drugog kraja, pa se sačeka da se dobro osuši. Između bezbojnih linija treba da postoji razmak. Dakle, ne prave se jedna pored druge.

Rebra se prave strpljivo, sloj po sloj i suše.

Kada se bezbojni lak dobro osuši dodaje se još jedan sloj. Slojevi se prave sve dok se ne naprave jasna rebra poput roga.

Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Dobro osušen nokat se namaže bezbojnim lakom i nanosi se srebrna boja četkicom koju će lak lepo prihvatiti. Preko nokta se, na kraju, namaže zaštitni lak koji se na korenu nokta pospe sitnim raznobojnim šljokicama kako bi jednorog sijao.

Pročitajte još: OVO sigurno niste probali: Nokti sa ZLATOM, a možete ih sami srediti (VIDEO)

Kao što je jednorog jedinstven, tako i "jednorog nokat" dolazi do izražaja ako postoji samo jedan, a ostalih devet noktiju se farba običnim lakom.

Ostale nokte namažite pastelnim nijansama.

Tačnije, ostali nokti treba da budu u nežnim, pastelnim bojama poput plave, roze, bele ili lila.  Neki mogu da ostanu mat, ali će biti još zanimljivije ako se neki nokti namažu šljokicama.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas