· · Коментари: 0

Направите МАСКУ која ће трајно опоравити вашу КОСУ: Тајна је у једном САСТОЈКУ

Она ће опоравити оштећебну косу, стимулисати њен раст и спречити опадање

1661085617_pexels-photo-1049687.jpeg
Фото: Пеxелс

Ево маске, која ће помоћи јачању оштећене косе. Погодна је за све типове косе, а такође, помаже у смањењу њеног опадања, шта више она стимулише раст косе.

Основни састојак ове маске је квасац. Примењује се 2 пута недељно. За опоравак оштећене косе, и да бисте добили максималне резултате, поступак се понавља у току 2 месеца, без прекида. Значи, два пута недељно у току 2 месеца.

Резултат примене овакве маске, не само да је висококвалитетан, већ је и трајан! Маске од квасца одговарају свим типовима косе, и незаменљиве су у борби против губитка косе и за њен бржи раст.

Прочитајте још: Будите спремне: Ово је фризура коју морате испробати ове јесени (ФОТО)

Маска од квасца против опадања, и за јачање танке и слабе косе:

Потребно је:

– 3-4 суп. кашике топлог млека
– 1 каф. кашика меда
– 7 гр сувог или 20 гр свежег квасца

Припрема:

У 3-4 супене кашике топлог млека растворити 1 кафену кашику меда или шећера, додати 20 гр свежег квасца. (за дугу косу користите дуплу количину). Оставити на топло место да ферментира, 15-20 минута.

Добијену смесу нанети на чисту, влажну косу. Умотати најлонском кесом и пешкиром. Оставити на глави сат времена (можете и дуже, до 2 сата, што дуже то боље), после косу опрати топлом водом.

Помоћу ове маске, гљивице квасца повећавају количину витамина, протеина и минерала неопходних за раст ваше косе. Хранљиве материје упијају се у фоликуле косе и јачају оштећену косу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.