Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА ЛИЦА

Направите сами: Хидратантна крема са ТРИ САСТОЈКА из домаће радиности (РЕЦЕПТ)

Припрема овог препарата за лепоту траје само неколико минута...

1614298371_Depositphotos_195395908_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Нашој кожи нико боље не може учинити од нас самих и од природних састојака, који неће изазвати никакве реакције и упалне процесе на кожи. Доносимо вам рецепт за домаћу хидратантну крему са само три састојка која се за само пар минута припрема.

Прочитајте још: Ипак постоји помоћ за ОЖИЉКЕ: Бирајте креме са овим састојцима

Ову крему можете наносити свако јутро и свако вече, а за наношење је потребна изузетно мала количина. Посебно ј добра за масну кожу, обзиром да садржи кокосово уље који обезбеђује савршену хидратацију без осећаја излучивања вишка себума, док витамин Е помаже у опоравку од оштећења и старења коже.

Прочитајте још: Мучи вас ПЕРУТ? Направите смесу са ЛИМУНОМ

Састојци за припрему креме:

  • пола шољице девичанског кокосовог уља
  • 1 кашичицу течног витамина Е
  • 5-7 капи етеричног уља лаванде или природног етеричног уља по избору
Фото: Depositphotos

Припрема хидратантне креме:

Сипајте течно кокосово уље, витамин Е и уље лаванде у чинију, а потом смесу добро измешајте.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Уколико крему правите док је хладније време, када кокосово уље има тенденцију да буде тврдо. Тада ћете морати мало да га угрејете на собну температуру, згњечите га виљушком, па миксером или жицом помешатеове састојке како би се уља повезала, а ви добили глатки, кремасти производ.

Пребаците крену у стаклено паковање. Чувајте даље од извора топлоте и светла. Најбоље је да га држите у фрижидеру како би било кремасто.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas