Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СУНЧАЊЕ

Направите сами НАЈЕФЕКТНИЈУ КРЕМУ и УЉЕ за САМОПОТАМЊИВАЊЕ (РЕЦЕПТ)

Ово су проверени рецепти за крему и уље за преплануо тен у домаћој радиности.

1622184695_people-3654400_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Доласком лета почиње потражња у дрогеријама за кремама за сунчање и самопотамњивање.

Лети је преплануо тен императив, а како бисте имали лепу бронзану боју, предлажемо вам ова два опробана рецепта за прављење креме и уља које ће вам помоћи да будете препануле и пре него што заузмете своју позу за сунчање поред мора или базена.

Прочитајте још: Стиже лето, ПОМОЗИТЕ свом ЛИЦУ! На ових 5 ствари посебно обратите пажњу!

Крема за самопотамњивање од какао праха

Ово је савршено једноставан начин да направите свој лосион.

Потребни састојци су непарфемисан лосион беле боје који хидрира кожу и 100 % чист какао пудер.

Прво помешатјте око 70 мг хидратантног лосиона и 50 г какао праха. Обатите пажњу да састојке добро сједините и да не остану грудвице.

Слободно сами прилагодите однос ових састојака како бисте добили жељену нијансу своје креме за самопотамњивање, као и количину која вам је потребна.

Имајте на уму да ће крема свакако бити светлија на вашој кожи него у посуди.

Крему наносите у танком слоју и важно је да је добро утрљате у кожу. Ако желите да ваша боја тена буде постојана, наносите овај лосион сваког дана када се излажете сунцу.

Прочитајте још: Пре СУНЧАЊА се обилно мажите ХУМЕКТАНТОМ и имаћете тен као БИЈОНСЕ

Уље за потамњивање на бази шаргарепе

Уље за самопотамњивање је чак и згодније решење од креме - лакше и брже се размазује и не оставља неуједначене трагове на кожи, што код појединих лосиона може бити случај.

Ово су састојци коју су вам потребни како бисте уље за самопотамњивање направили код куће:

3,5 л воде

500 г свеже неољуштене шаргарепе

250 г браон шећера

Прво оперите шаргарепу и исецкајте је на колутиће, а воду ставите да проври. Потом помешајте смеђи шећер са претходно припремњеном шаргарепом, па ставите све то у кључалу воду и оставите да се крчка на лаганој ватри.

Прочитајте још: Имате проблем са ПЕГАМА и ФЛЕКАМА? Решите га са домаћим препаратима од ОВИХ намирница

Када се укувана смеса доро охлади, процедите је да не би остале грудвице, након чега своје уље можете сипати у бочицу, најбоље ону која има прскалицу, да би било једноставније за наношење.

                              Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas