· · Коментари: 0

Њени савети су једноставни и лаки за примену: Слобода Мићаловић открила како негује лице - "Никада нисам заспала са шминком" ФОТО)

Лепа глумица признаје да ван сета ставља само маскару и мало сјаја

1676123936_foto-ATA-images-Boba-Micalovic.jpg
Фото: АТА имагес

Слобода Мићаловић са разлогом је проглашена најлепшом природном глумицом на свету. Њена кожа увек изгледа блиставо и свеже, упркос томе што је ушла у пету деценију.

Није се подвргла ниједној естетској интервенцији, а њена рутина у неги коже врло је једноставна:

- Никада нисам заспала са шминком и никада ме није мрзело да направим било који корак у чишћењу лица. Никада шминку не скидам са влажним марамицама, а када користим мицеларну воду, обавезно се након тога умијем водом и благим сапуном за лице. Од шминке ван сета користим само маскару, мало сјаја или лабело - открила је за "Хелло".

Она истиче да је погрешно и штетно користити велику количину пудера како би се прикрили недостаци:

- Многе девојке суманутим количинама пудера покушавају да прикрију недостатке. На крају приметите само масу пудера, а то ми је дегутантно - тврди Боба.

На кожу утиче и исхрана, али и количина и квалитет сна, те Мићаловићева истиче да не леже касно:

- Када снимам устајем у 6, 7 сати, а када нема снимања одспававам и до 8, 9 сати. Нисам фанатик који не једе никада нешто слатко или здраву храну, али углавном се здраво храним и пијем велике количине воде, а волим и чајеве - закључила је глумица.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.