Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖЕНСКЕ НАВИКЕ

Омиљена активност троши НАЈВИШЕ КАЛОРИЈА! Жене, да ли знате шта најбоље одржава вашу ЛИНИЈУ?

Ова омиљена активност у просеку годишње истопи највише калорија, много више него неке друге свакодневне активности.

1600290072_soping.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Највише калорија просечна жена годишње потроши само обилазећи омиљене радње у шопингу! Наиме, најновија студија открила је да жене годишње 132 пута иду у шопинг, што временски износи 159 сати и 56 минута хода брзим темпом.

Прочитајте још: Пре 17 година једна ТЕГЛА АЈВАРА у кеси је стигла и до Београда и мама ВЕРИЦИ потпуно променила живот

Истраживачи су открили да се на тај начин троши око 5 калорија по минути, што је укупно 47.700 калорија током 12 месеци.

Прочитајте још: Уз ових 5 ЈЕДНОСТАВНИХ САВЕТА изгледаћете сређено и када НЕМАТЕ ВРЕМЕНА за спремање

Уколико жене у шопингу проведу два сата, утрошак калорија се може удвостручити до запањујућих 8.000 калорија месечно!

Анкету која је обухватила 3000 жена спровела је компанија Скиннy Цоw компанија.

- Жене воле да купују крпице, стога нема бољег начина доласка у форму од сезонских распродаја. Ако жене одлуче да проведу у шопингу два сата уместо један сат, могу утрошак калорија удвостручити до запањујућих 8.000 калорија месечно - објашњавају из ове компаније.


Фото: Депоситпхотос

Прочитајте још: Направите КОД КУЋЕ: Маска од КУРКУМЕ против АКНИ и ОЖИЉАКА

Истраживање је открило да жене месечно 11 пута иду у шопинг. Два пута како би купиле одећу, пет пута због хране у супермаркетима и чак четири пута за разноразне ситнице. Две трећине жена изјавило је како ретко лежерно обилазе трговине и да преферирају да све обаве што је брже могуће. 

Прочитајте још: Пронађите праву НИЈАНСУ ПУДЕРА за ваш тон коже

Анкета је показала и да жене вежбају око 4 пута месечно, а најдражи им је одлазак у теретану, на пливање или је реч о тимским спортовима. Сваки тренинг у просеку траје 52 минута, што је месечно само 3,5 сати. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas