Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
дневна рутина

ПЕТ КОРАКА приликом ШМИНКАЊА ЗА СВЕЖ И ОДМОРАН ИЗГЛЕД: Мање је више

Када се пробудимо ујутру сви желимо да изгледамо свеже и одморино, али то и није баш свакодневни случај.

1601803779_Depositphotos_103918620_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Немамо довољно времна за целокупну шминку или не желимо да је носимо током целог дана. Постоји израз "шминка без шминке" где са минималним коришћењем шминке постижемо одморан изглед.

Хидратација

Најважнији корак који дерматолози и шминкери толико истичу је хидратација коже, тако да своју дневну рутину започните наношењем хидратантне креме, на тржишту можете наћи и тониране хидратантне креме које ће у исто време дати вашој кожи неопходну хидратацију и уједначити тен.

Прочитајте још: Хладније је време, НЕГУЈТЕ УСНЕ: Направите ДОМАЋИ БАЛЗАМ

Коректор

За случај журбе и када не желите да стављате пудер одмах можете прећи на коректор. Коректор испод очију учиниће да изгледате свеже и одморно.

Руменило

Додавање боје образима још више ће освежити тен и дати му природан сјај.

Мскара

За очи вам је довољна маскара, нанесите је само на горње трепавице.

Прочитајте још: Незаобилазна СУКЊА ОВЕ ЈЕСЕНИ: Уклопиће се уз свачији стил (ФОТО)

Балзам за усне

Уснама приуштите лагану, природну нијасну. Овај корак можете извести и у ходу док излазите из куће.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas