· · Коментари: 0
модни додатак

Право је време за ШЕШИР, али пазите на ГРЕШКУ, у супротном ће деловати РУЖНО

У хладним данима који су нам дошли шешир ће вам посебно пријати.

1603188662_Depositphotos_56933869_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Некада је било незамисливо не видети их на главама жена, а данас су помало заборављени. Ретко их виђамо на улицама. Можда због ужурбаног начина живота немамо времена за детаље, али овај детаљ вам може дати потпуно другачији осећај и енергију.

Није важно које је доба дана и да ли сте кренули на посао, факултет, излазак или обичну шетњу, шешир можете увек да носите.

Прочитајте још: Ако имате СМЕЂЕ ОЧИ ово су СЕНКЕ за вас: Углавном се прави грешка

Када се обучете скроз једноставно, додајте "дозу шешира" и промениће ваш целокупан изглед.

Правила?

Не постоје одређена правила при укалапању шешира са остатком одеће. Једино што можете да урадите јесте да га ускладите по боји са још једним комадом одеће. Рецимо нека шешир и капут буду исте боје или шешир и ципеле. Нијансе се могу разликовати. Трудите се само да немате више од три боје на себи.

Када носите минђуше и шешир, обратите пажњу да не буду дугачке, одлучите се за неке минмалне, како би акценат био на шеширу. У супротном ће оба детаља деловати сувишно.

Прочитајте још: Како да се БРЗО СПРЕМИТЕ и увек будете ТИП-ТОП сређене: Савети за девојке које УВЕК КАСНЕ

У овим хладним данима који су нам дошли шешир ће вам посебно пријати.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤎

А пост схаред бy Анђелка Томасевиц (@анђелка.томасевиц) он ст схаред бy Милица Перовиц́ (@лени_wолфy) он

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Драге припаднице лепшег, јачег, нежнијег, блесавијег, како вам драго, пола, срећан вам празник! Поштујте себе, на исти начин поштујте и друге, и далеко ћемо догурати! Будите одговорне за себе и схватите да се све може, када човек одлучи. На крају дана, сопствени успех дугујте себи, пречице су за оне који нису свесни сопствене снаге. Мушкарци, волите своје жене онако како волите себе, и на коњу смо! 🖤🧡🖤🧡🖤

А пост схаред бy Милица Перовиц́ (@лени_wолфy) он

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.