Oglas
· · Komentari: 0
KORISNO

Kako da se BRZO SPREMITE i uvek budete TIP-TOP sređene: Saveti za devojke koje UVEK KASNE

Neseser napuniti osnovama!

1602687801_Depositphotos_63459249_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Neseser je neophodno napuniti osnovnim stvarima, a to su: krema za lice, ogledalce, puder, ajlajner, olovka za usne, rumenilo, balzam za usne, krema za ruke i češalj.

U društvu ste poznati kao "ona koja uvek kasni"? To ne znači da ne možete uvek biti i doterani, samo morate svoju beauty rutinu prilagoditi svom karakteru i navikama.

1. Prihvatite činjenicu da uvek kasnite

Nemojte još više kasniti na dogovore zbog beskrajnih spremanja u kupatilu. Ukoliko imašte problem sa organizacijom, složite kreme, šminku i proizvode za stilizovanje kose logičnim redom i potrudite se da vam sve bude nadohvat ruke.

Pročitajte još: Sviđa vam se trend "NO MAKE UP", ali TO ne znači BEZ ŠMINKE, već nešto što NE OČEKUJETE

2. Uvek spremna torbica

Neseser za šminku napunite osnovbim stvarima, koje smo već istakli i uvek ih imajte uz sebe kako bi ste se mogle spremiti u kratkom roku, ili u najgorem slučaju, kad već stignete na odredište.

Foto: Depozit

3. Prilagodite make-up svom karakteru

Ako uvek kasnite, odustanite od složenih smokey eyes lookova i senčanja lica - super ćete izgledati i sa malo pudera, korektorom na kapcima i podočnjacima, crtom ajlajnera, maskarom i malo rumenila.

Pročitajte još: Znate li kako se PRAVILNO nanosi KREMA na lice? Nije onako kako ste mislili

4. Naučite 3 brze frizure

Neke se frizure mogu napraviti za samo nekoliko minuta. Naučite da napravite barem 3 brze frizure koje vam super stoje i napravite neku od njih kad ste u žurbi.

5. Ne preskačite osnove

Nemojte biti lenji i preskakati osnove nege koje će vam za nekoliko godina napraviti probleme na licu. Hidratacija i dobro čišćenje apsolutni su "must-do", čak i za cure koje su uvek u gužvi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas