· · Коментари: 0
ЛЕПОТА

Решите се бора природним путем

Боре представљају велики проблем женама, а најбољи начин да их се решите, налазисе управо у вашој кухињи

1626951008_maska-za-lice.jpg
Фото: Депоситпхото

Постоји неколико начина који вам могу помоћи да подмладите ваше лице, без куповине скупих препарата.

Прочитајте још: РОЛКЕ нису резервисане само за хладније дане: Три савета како да носите овај МОДНИ КЛАСИК током лета (ФОТО)

Смеса од беланаца

Одвојте беланце од жуманца и улупајте крему од белог дела јајета. Пенасти крем нанесите на лице, уз помоћ прстију.  Смесу држите на лицу најмање пола сата, а уколико вам је пријатно, с маском можете и преспавати. Ујутро, кожу исперите хладном водом и приметићете да је она мекша, нежнија и затегнутија.

Намирнице из кухиње можете искористити као маску за против бора

Маслиново уље

Маслиново уље је једно од најважнијих намирница наше исхране. Прокувајте шест до осам шоља воде и сипајте у велику чинију. С пешкиром на глави “парите” кожу 15 минута. Затим, нанесите неколико капи маслиновог уља и нежно умасирајте у кожу лица, а посебну пажњу обратите на пределе где се стварају боре (очи, чело, кожа око усана…). Маслиново уље пробиће у дубље слојеве коже и тако ће умањити настанак бора.

Прочитајте још: Домаћи ШАМПОН ОД КОКОСА: Прави се брзо и једноставно и право је освежење за косу (РЕЦЕПТ)

 

Краставци

Краставци су препуни силицијума, претходника колагена па је стога одличан савезник у борби против бора. Изрендајте један велики свежи краставац и процедите га. Натапкајте вату соком од краставца и нанесите на лице. Оставите да делује пола сата, а затим кожу добро исперите водом. Понављајте поступак сваки дан, а за неколико дана, биће видљиви ипрви резултати.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.