Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

САВЕТИ ЗА НЕГУ ЛИЦА ДЕМИ МУР: Глумица у седмој деценији изгледа невероватно јер се придржава следећих правила

Деми Мур важи за једну од најлепших жена на свету, а за то је заслужна нега коже коју свакодневно практикује

1712145451_1698834096_Foto-Profimedia-Printscreen-Instagram-demimoore.jpg
Фото: Профимедиа, Принтсцреен/ Инстаграм - демимооре
Oglas

Деми Мур (61), славна холивудска глумица, изглед је мењала за потребе улога које је играла, а позната је по упорном и преданом раду како би постигла одређену форму. Коса је једном чак обријала, а данас је она њен заштитни адут, баш као и негован тен. Глумица је тајне за квалитетну негу коже наследила од своје мајке, изјавила је за Харпер'с Базаар. А укупно има пет правила од којих не одступа, пише сенса.сторy.хр.

Крема, крема, крема

Прво и основно правило на њеној листи тако јесте коришћење снажних хидратантних крема, а што апсолутно никада не прескаче. Поука је била једноставна лице треба редовно, рутински „испрати водом, очистити и хидрирати“, а глумица напомиње и како у последње време више пажње придаје чишћењу лица лосионом, али и подручје врата и деколтеа.

Скидање шминке - обавезно

За уклањање шминке у вечерњим сатима користи нежне марамице које пре тога намочи, али истиче како се, због врло осетљиве коже, клони оних производа који у себи садрже вештачке мирисе. Управо због тога наводи важност редовног одласка козметичким стручњацима како би дубински прочистила лице и унела кожи дах свежине. Њихове савете уважава, првенствено при избору производа које потом самостално користи.

Лимфна дренажа и лица масажа

Лимфна дренажа омиљен је козметички захват Деми Мур. Реч је о поступку који се заснива на нежној масажној техници која подстиче проток лимфе кроз лимфни систем тела. Лимфа је, подсећамо течност која се налази у лимфном систему и служи као природни систем тела за филтрирање, уклањајући токсине, отпадне материје и вишак течности. Овим процесом глумица уклања отеченост, а њиме се генерално побољшава изглед коже јер се смањују проширене поре, а текстура коже побољшава. Како би додатно подстакла циркулацију крви током кућног режима неге, окреће се самосталној масажи лица ублажавајући његову напетост, а што описује следећим речима: „након педесете осећаш како ти кожа удара о под, а ова радња ју сјајно природно уздиже“.

Најважније је оно што се не види

Можда је највећа порука Деми Мур, коју свакако вреди укључити у властиту беаутy рутину следећа: „С спољашношћу можете учинити што год желите, али ако унутрашњост не изгледа или се не осећа добро, тада не знам како би ишта споља могло бити задовољавајуће“. Управо та мисао, став о неговању властитог идентитета, здравља и перспективе према свету, чини се кључном за проналажење и одржавање лепоте, без обзира на године.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas