Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БЈУТИ САВЕТ

СЛАТКА депилација за БЕЗБОЛНО уклањање длачица код куће: Једноставан рецепт за ефектну ШЕЋЕРНУ ПАСТУ

Захваљујући овој слаткој депилацији, кожа ће бити глатка, а длачице ће се временом проредити.

1632818479_pasta.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Катринаоситy
Oglas

Већина жена тврди да је овај стари метод депилирања, за који се верује да га је користила и Клеопатра,  много мање болан у односу на класичну депилацију топлим или хладним воском.

Припрема се једноставно, од само 3 састојка, и ако се узме у обзир да има исте ефекте као и депилација из салона, али да не кошта ништа, ово је идеално решење за бјути рутну код куће.

Прочитајте још: Ритуал за МЕКАНУ и БЛИСТАВУ кожу: Како да направите праву МЛЕЧНУ КУПКУ

Уколико се редовно примењује, шећерна паста ће проредити длачице, а кожа ће бити глатка након сваког депилирања.

Састојци:

2 шољице шећера
¼ шољице лимуновог сока
¼ шољице воде

Припрема:

Помешајте све састојке у дубљој шерпици и загревајте смесу на тихој ватри. Не остављајте смесу без надзора, јер може покипети.

Када сте завршили са загревањем, склоните шерпицу са ватре и оставите добијену шећерну пасту да се охлади. Након што сте проценили да се смеса довољно охладила, преспите је у теглу, или у неку другу посуду коју ћете моћи да загрејете у микроталасној, или на пари.

Смесу можете изнова и изнова загревати, али имајте на уму да свако загревање мало згушћује смесу.

Време је за депилацију

Шећерну пасту загрејте на пари или у микроталасној тако да буде лако размазива, али не и претопла, како се не бисте опекли кад је нанесете на кожу.

Узмите нож за путер или дрвени штапић као што је онај од сладоледа и равномерно нанесите смесу по површини коже коју желите да депилирате.

Ради лакшег депилирања и мањег нереда, можете користити и памучне тракице од старе мајице или крпе, којим ћете прекрити намазани део коже. Пустите да се тракица и паста прилепеоко тридесет секунди или један минут, и нагло повуците траку и пасту као што би то урадила козметичарка у салону.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas