Oglas
· · Komentari: 0
BJUTI SAVET

SLATKA depilacija za BEZBOLNO uklanjanje dlačica kod kuće: Jednostavan recept za efektnu ŠEĆERNU PASTU

Zahvaljujući ovoj slatkoj depilaciji, koža će biti glatka, a dlačice će se vremenom prorediti.

1632818479_pasta.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Katrinaosity
Oglas

Većina žena tvrdi da je ovaj stari metod depiliranja, za koji se veruje da ga je koristila i Kleopatra,  mnogo manje bolan u odnosu na klasičnu depilaciju toplim ili hladnim voskom.

Priprema se jednostavno, od samo 3 sastojka, i ako se uzme u obzir da ima iste efekte kao i depilacija iz salona, ali da ne košta ništa, ovo je idealno rešenje za bjuti rutnu kod kuće.

Pročitajte još: Ritual za MEKANU i BLISTAVU kožu: Kako da napravite pravu MLEČNU KUPKU

Ukoliko se redovno primenjuje, šećerna pasta će prorediti dlačice, a koža će biti glatka nakon svakog depiliranja.

Sastojci:

2 šoljice šećera
¼ šoljice limunovog soka
¼ šoljice vode

Priprema:

Pomešajte sve sastojke u dubljoj šerpici i zagrevajte smesu na tihoj vatri. Ne ostavljajte smesu bez nadzora, jer može pokipeti.

Kada ste završili sa zagrevanjem, sklonite šerpicu sa vatre i ostavite dobijenu šećernu pastu da se ohladi. Nakon što ste procenili da se smesa dovoljno ohladila, prespite je u teglu, ili u neku drugu posudu koju ćete moći da zagrejete u mikrotalasnoj, ili na pari.

Smesu možete iznova i iznova zagrevati, ali imajte na umu da svako zagrevanje malo zgušćuje smesu.

Vreme je za depilaciju

Šećernu pastu zagrejte na pari ili u mikrotalasnoj tako da bude lako razmaziva, ali ne i pretopla, kako se ne biste opekli kad je nanesete na kožu.

Uzmite nož za puter ili drveni štapić kao što je onaj od sladoleda i ravnomerno nanesite smesu po površini kože koju želite da depilirate.

Radi lakšeg depiliranja i manjeg nereda, možete koristiti i pamučne trakice od stare majice ili krpe, kojim ćete prekriti namazani deo kože. Pustite da se trakica i pasta prilepeoko trideset sekundi ili jedan minut, i naglo povucite traku i pastu kao što bi to uradila kozmetičarka u salonu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas