Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ШТА ОБУЋИ ЗА ДОЧЕК­? Питање које мучи многе: Ми вам представљамо пар предлога (ФОТО)

Како да изаберете савршен новогодишњи изглед, према свом стилу?

1671982581_shutterstock_753421174-ny-dresses.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ове године све је дозвољено, те заборавите на униформисаност и препустите се модном експериментисању, пратећи личну естетику. 

Дакле, ваш новогодишњи лоок може представљати кежуал одевни комад, са шик обртом, или гламурозна хаљина у којој ћете се осећати као принцеза. Ако сте љубитељ еклектике, слободно се препустите својој вештини комбиновања различитих стилова, и осмислите занимљив стајлинг. 

Фото:Схуттерстоцк

Металик аксесоари ће зачинити ваш изглед и дати вам дозу гламура. Увек поред себе држите црвени кармин, који ће чинити ваше усне негованим и веома пожељним. 

Прочитајте још: ЦРВЕНО У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ: Сви који су пробали овај обичај, кажу да доноси СРЕЋУ!

Фото:Схуттерстоцк

Елегантна хаљина спада у вашу специјалност- те је најбоље да се држите модела који одговарају вашој фигури, као високо квалиетних материјала попут свиле, памучне чипке и тила.  Што се тиче боја, нека то буду различите ''нуде'' нијансе, попут ваниле и слоноваче, за оне смелије црвена, црна или зелена. Уз хаљину уклопите ципеле, које поседују средњу висину штикле, и накит који ће благо светлуцати, те учинити вашу комбинацију модернијом. 

Прочитајте још: Креативни савети како да УПАКУЈЕТЕ НОВОГОДИШЊЕ ПОКЛОНЕ као професионалац (ФОТО)

Фото:Схуттерстоцк

Такође, пун погодак и ове године су сако-хаљине, које свакој фигури савршени пристају, а могу бити украшене занимљвим дугмићима, или детаљем од перја.

Ваш стил се заснива на необичним комадима? Довољно је да одаберете комад прекривен шљокицама,  искомбинујете га уз тамне чарапе, хеланке или чак фармерке и кармин јарке боје, деловаћете свечано. Уз високе потпетице и занимљиву фризуру, деловаћете стилизовано за ову ноћ, али као да се нисте превише потрудили. За новогодишење вече определите се за плишани блејзер, који ће трансформисати кежуал оутфит у вечерњи, или пак за одело у некој јаркој боји.

Фото:Схуттерстоцк

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas