Oglas
· · Komentari: 0
šminka

Kako da vaše OBRVE izgledaju savršeno? Na ove TRI stvari OBRATITE PAŽNJU

U vremenu nošenja maski, koje je obeležilo veći deo tekuće godine, akcenat je na pogledu.

1601370148_Depositphotos_227202782_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Kada su lepo definisane i guste, obrve i te kako doprinose simetriji lica i ističu oči. Kao što pretpostavljate na osnovu naslova, danas smo odlučili da potražimo savete stručnjaka, koji će vam pomoći da željeni izgled postignete u kućnim uslovima. Reč je o trikovima za koje se nadamo da će vam služiti, te vas pozivamo da pažljivo čitate redove koji slede.

Najbolji oblik

Za početak, važno je znati koji oblik obrva najbolje pristaje vašem licu. A kada to rešite, samo iscrtavanje je prilično jednostavno. Za početak, uzmite olovku i postavite je tako da bude u ravni sa unutrašnjim uglom nozdrve, a zatim je lagano podignite do nivoa obrve. Tu treba da bude njen početak, a ako poslušate ovaj savet, nos ćete učiniti užim. Zatim, postavite olovku uspravno, tako da bude usmerena od spoljašnjeg ugla nosa do središnjeg dela zenice. Upravo u tom delu treba da bude luk, koji će najbolje istaći oči. Za kraj, olovku za obrve položite od spoljašnosti nosa ka spoljašnjem uglu oka i podignite, kako biste odredili gde treba da se završi.

Pročitajte još: Olakšajte sebi: Nemojte PRETERANO ČESTO prati kosu!

Stil

U neseseru uvek imajte olovku koja sadrži vosak, i dopunjena je češljićem. Razlog je jednostavan – on će vam olakšati da obrve usmerite nagore. Nakon tog koraka, upotrebite olovku i popunite sve praznine tako što ćete sami odrediti intenzitet. Tanje olovke omogućavaju bolje iscrtavanje, a ukoliko želite da postignete smeo efekat, iskoristite i rastresiti puder.

Pročitajte još: Ovaj korak je PRE nanošenja PUDERA veoma VAŽAN, a sve žene ga uglavnom preskaču

Korektor

Iako ga možda do sada niste korstili na ovaj način, korektor je nezamenljiv saveznik i u održavanju obrva. NJime možete prikriti izrasle dlačice do odlaska kod kozmetičara, ali i eventualne pogrešne poteze. Za najbolji efekat, nanesite malo korektora iznad i ispod lučnog dela obrve. Jednostavno, zar ne?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas