· · Коментари: 0

СВЕТСКИ ТРЕНД МЕЂУ ЖЕНАМА: Изгледајте савршено помоћу ЈОГЕ за лице!

Јога за лице постаје све већи тренд међу женама. Примењују га и познате звезде попут Џенифер Енистон и Синди Крафорд!

1637224495_joga-lica.jpg
Фото: Пиxабаy

Овај  метод вежби за лице омогућује одржавање младоликог изгледа и редуковања масних наслага на лицу, па чак и код природно буцмастих образа! Као што тренингом ојачавамо и развијамо своје тело, одржавамо организам здравим и у форми, исто тако можемо вежбати и мишиће лица.

Прочитајте још: Направите сами препарат за негу суве коже: Потребна су вам само ова два састојка!

Када увече стављате крему за лице, одвежбајте и неколико предложених вежби:

Затегнути образи 

Надувајте образе и задржите дах, па затим премештајте ваздух са једне на другу страну, све док не потрошите сав ваздух. Удахните и издахните и поновите вежбу три пута.

Подручје око усана и образи 

Насмешите се напућених усана, па задржавајући осмех, увлачите образе. Ова вежба је одлична за учвршћавање образа и подручја око усана.

Боре око очију 

Јагодицама кажипрста лагано притисните подручје у нивоу доњих трепавица, па прстима лагано повлачите кожу ка споља и задржите тај положај око 30 секунди.

Вежба за боре на челу - Како бисте смањили боре на челу, раширите очи што више можете и неколико секунди гледајте у тачку испред себе. Притом можете кружним покретима масирати чело.

Прочитајте још: Интересантан савет за СЈАЈНУ КОСУ: Промените редослед (ВИДЕО)

Имитација лица лава

Ова вежба растеже мишиће лица чиме се смањује напетост. Удахните кроз нос, стисните мишиће лица, па кроз издах исплазите језик и погледајте према горе. Поновите три пута.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.