Oglas
· · Komentari: 0
kosa

Interesantan savet za SJAJNU KOSU: Promenite redosled (VIDEO)

Ako želite da vam kosa bude zdrava i sjajna potrebno je da primenite jedan jednostavan trik prlikom njenog pranja.

1636986340_Depositphotos_211513228_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Monik Mekdaun Rapije na svom Tik Tok profilu deli savete za negu kose. Jedan koji je nedavno objavila osvojio je veliki broj lajkova i veoma brzo je postao viralan.

Naime, ona u videu govori šta je to što je neophodno da uradite prilikom pranja kose, kako bi ona ostala hidrirana i baršunasta.

- Prilikom pranja na kosu prvo stavite regenerator, pa tek onda šampon - kaže Monik.

@moniquemrapier

The last one changed EVERYTHING for me!🙏🏼 #hair #hairtok #hairtutorial #hairtransformation #haircareroutine #hairdamage #hairgrowth #hairroutine

♬ Dating in your...... - Jamie Buckley pt and actor

Video u kojm je oobjasnila zašto je važno primeniti ovaj trik, "brzinom svetlosti" je pregledalo više od 800.000 ljudi.

- Svaki put kad perete kosu, prvo treba da nanesete balzam, odnosno regenerator – na celu kosu, pa onda da je operete šamponom, i to samo gornju polovinu kose, a zatim da stavite balzam – samo na donju polovinu - naglašava Monik.

Potom je objasnila i zašto je ovaj redosled važan.

- Ako regenerator stavite na teme, kosa će se mastiti i pojaviće se perut i to će opteretiti vašu kosu. Biće bez volumena - objasnila je ona.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas