Oglas
· · Komentari: 0

SVETSKI TREND MEĐU ŽENAMA: Izgledajte savršeno pomoću JOGE za lice!

Joga za lice postaje sve veći trend među ženama. Primenjuju ga i poznate zvezde poput Dženifer Eniston i Sindi Kraford!

1637224495_joga-lica.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ovaj  metod vežbi za lice omogućuje održavanje mladolikog izgleda i redukovanja masnih naslaga na licu, pa čak i kod prirodno bucmastih obraza! Kao što treningom ojačavamo i razvijamo svoje telo, održavamo organizam zdravim i u formi, isto tako možemo vežbati i mišiće lica.

Pročitajte još: Napravite sami preparat za negu suve kože: Potrebna su vam samo ova dva sastojka!

Kada uveče stavljate kremu za lice, odvežbajte i nekoliko predloženih vežbi:

Zategnuti obrazi 

Naduvajte obraze i zadržite dah, pa zatim premeštajte vazduh sa jedne na drugu stranu, sve dok ne potrošite sav vazduh. Udahnite i izdahnite i ponovite vežbu tri puta.

Područje oko usana i obrazi 

Nasmešite se napućenih usana, pa zadržavajući osmeh, uvlačite obraze. Ova vežba je odlična za učvršćavanje obraza i područja oko usana.

Bore oko očiju 

Jagodicama kažiprsta lagano pritisnite područje u nivou donjih trepavica, pa prstima lagano povlačite kožu ka spolja i zadržite taj položaj oko 30 sekundi.

Vežba za bore na čelu - Kako biste smanjili bore na čelu, raširite oči što više možete i nekoliko sekundi gledajte u tačku ispred sebe. Pritom možete kružnim pokretima masirati čelo.

Pročitajte još: Interesantan savet za SJAJNU KOSU: Promenite redosled (VIDEO)

Imitacija lica lava

Ova vežba rasteže mišiće lica čime se smanjuje napetost. Udahnite kroz nos, stisnite mišiće lica, pa kroz izdah isplazite jezik i pogledajte prema gore. Ponovite tri puta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas