Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТАЈНА САВРШЕНОГ ИЗГЛЕДА ЕМИНЕ ЈАХОВЋ: Ево које рутине су код ње незаобилазне, а једна је посебна занимљива

Емина Јаховић открила тајну свог невероватног изгледа

1707569261_7a3490254eb64d8a0e5df03eb6f47e4550026e9d.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ yаемина
Oglas

Певачица не крије да много улаже у свој изглед, а сада је поделила дневну рутину и трикове које свакодневно користи.

- Да поделим са вама своју дневну рутину. Започните дан једним шумећим Ц витамином. После 20 минута до пола сата свеж исцеђен целеров сок са једним лимуном, пола кашичице органске куркуме у праху, пола кашичице органског ђумбира у праху, једна кашичица путера, у то све ставите мало свеже млевеног бибера, љуте млевене паприке и мало хималајске соли како бисте активирали и појачали дејство напитка. Све то промешајте и попијте - написала је певачица на свом Инстаграм профилу, па додала:

- Уколико немате целеров сок, почните дан млаком водом и пар капи лимуна, у то такође можете додати горе поменуте зачине.

Избегавајте млеко у кафи

Кафа спада у дневне рутине већина људи, те је Емина управо зато посебан акценат ставила на овај напитак.

- После 20 минута можете доручковати или попити омиљену кафу, али без икаквог додатка шећера, а поготово млека. Трудите се да кафу не пијете са млеком, ако можете ту комбинацију избегавајте у потпуности.

Физичка активност је кључна

И поред бројних трикова и здраве исхране, физичка активност је готово најбитнија, тврди певачица.

- Не заборавите да се крећете. Сваки други дан је пожељно радити са тежинама или вежбе са тежином вашег тела 50 минута, 10 минута смиреног и концентрисаног истезања мишића. Кардио тренинг обавезно после тренинга најмање 20 минута на бициклу или траци - написала је она, па додала:

- У данима у којима не вежбате у теретани покушајте да одете 60 минута у шетњу, по могућности бржу, или 30-40 минута трчања, пливања или веслања на справи.

Туширајте се хладном водом

Емина је открила да је на крају сваког купања њена обавезна рутина и поливање тела хладном водом.

Јаховићева неретко ужива и у чарима сауне, а за све оне који нису у прилици да је користе,певачица је навела посебан трик.

- Туширајте се нормално, а након туширања обавезно још минут-два туширања хладном водом преко целог тела и главе. Практикујте да ту навику стекнете током сваког туширања. Хладна вода активира организам, помаже нервним ћелијама да се опораве, подстиче циркулацију тела до те мере да коса постане јача и сјајнија, а кожа затегнутија и лепша. Туширање хладном водом при крају сваког туширања је нешто најлепше што сам открила и практикујем у последњих годину дана - истакла је певачица.

- Уколико имате сауну, обавезно практикујте ту врсту детокса и знојења како бисте избацили токсине из тела два пута недељно. Уколико немате сауну, проведите 20 минута времена у кади са што топлијом водом у коју сте убацили неку фину купку са сољу, чак и само со уз додатак неког етеричног уља лаванде, цитруса или било ког уља за опуштање мишића. Со има невероватно дејство на тело, а поготово у чишћењу лоше енергије коју покупите у току дана - написала је, па додала:

- И још један трик. Уколико немате ни сауни ни кади, обуците се и утоплите што је више могуће, уђите у ауто, укључите грејање на максимум и останите ту 15-20 минута како бисте се презнојили. И наравно, на крају туширање што хладнијом водом. Ето мало савета - закључила је певачица.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas