Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
нега

Три једноставне промене за здравију косу: Мало ће јој значити много

Коса ће нам због малих промена бити захвална

1661691174_woman-g7b2e36952_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Свакодневну рутину можемо да обогатимо малим променама које могу много да значе нашој коси. Тако је једна фризерка на друштвеној мрежи Тик Ток поделила три савета за побољшање здравља косе, а они укључују једноставне промене за више волумена који сви толико желимо.

Гумице за косу

Многи фризери деле мишљење да би прво требало да променимо гумице које користимо.

- Прво промените своју свакодневну гумицу за косу. Почните да користите нешто мекше.

Прочитајте још: Бела оловка за очи за буднији и лепши изглед: Нанесите је на ова два места

Исхрана

Рејчел такође саветује да треба да направимо једноставне промене у нашој исхрани, концентришући се на унос више протеина како би се подстакао раст и сјај косе.

- Друго, повећајте унос протеина. Наша коса је буквално направљена од протеина, тако да је веома важно да изх уносимо довољно храном.

@рацхелвалентинехаир Еасy цхангес yоу цан маке фор хеалтхиер хаир #хеалтхyхаиртипс #хаирцарероутине #хаирцаретипс ♬ оригинал соунд - Рацхел Валентине

Масажа главе

Рејчелин последњи савет је био да сваки дан одвојите времна у свом ужурбаном животу и урадите мини масажу главе.

- Масирајте главу сваки дан. Ослобађа толико напетости у скалпу. Подстиче проток крви што је толико важно јер наша крв преноси хранљиве материје до наших фоликула косе и омогућава им да расту - саветује Рејчел.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas