Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

У шестој деценији живота изгледа као девојка: Три ПРАВИЛА за лепоту којих се Џулија Робертс строго придржава

Глумица која не престаје да зрачи својом лепотом

1678898627_Julia-Roberts.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Прошло је три деценије откако се Џулија Робертс (55) прославила улогом у филму "Згодна жена", а она и даље зрачи лепотом. Више пута су је проглашавали најлепшом женом на свету и сви се питају две ствари - где је нама прошло тих тридесет година и како она успева да остане младолика?

Џулија тврди да је њена нега прилично једноставна. С обзиром на то да је мама троје деце, често јој се дешавало да стигне само да се ујутру умије и опере зубе. "Док обучем њих троје, већ прође време", признала је својевремено. Међутим, баш ју је брига о деци натерала да и сама уведе у своју праксу једно обавезно правило.

- Могу да ставим неку другу крему или не, али заштита од сунца мора да се има - каже Робертс и додаје:

- Водим рачуна да деца увек буду намазана, па и сама стигнем да утрљам мало заштитног фактора и себи на лице.

Џулија је често под светлима рефлектора па користи тренутке кад није нашминкана да појача негу.

- То је обично време кад сам у авиону, нарочито зато што ми ваздух у кабини исушује кожу. Зато тада наћапам лице толико да се све клиза - признаје глумица. 

- Водим рачуна да су ми и руке редовно намазане - подсећа се она својих, како каже, минималних правила за негу. Свесна је да се за кожи руку увек брзо створе пеге од сунца и година, а каже и да стално пере судове па јој се руке исушују. Омиљени састојак за негу јој је маслиново уље.

- На длан канем мало топле воде и пар капи маслиновог уља и добро утрљам ту мешавину - објашњава Џулија и додаје:

- То је добро и за кожу врата и деколтеа.

За свој чувени осмех, "згодна жена" дугује - пре свега - генетици. Каже да њен дека није имао ни један једини каријес. А од њега је научила и како да одржава белину зуба.

- Замочим четкицу у соду бикарбону и добро их истрљам - каже Џулија.

Стоматолози нису увек баш тако благонаклони према овом рецепту, па је можда боље да одаберете пасту за зубе са содом бикарбоном - тако ћете имати контролисану финоћу праха и његову количину.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas