Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕДРАНА РУДАН БЕСНА: "Мушкарци гаје стомачине,а ми се изгладњујемо"

Тренд мршавости међу женама све је јачи

1695072490_61547_vedrana-rudan-29112018-0016_ig.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Свака жена, од 7 до 77 година жели да буде најмршавија верзија себе. Нико више не прича о здрављу. Поједине девојке чак и не тренирају јер не желе затегнуто и мишићаво тело - оне желе да изгледају мршаво.

О том тренду, као и жељи да се подмладимо најбоље је рекла Ведрана Рудан у једној од најчитанијих колумни на њеном сајту. Преносимо је у целости:

- Запањила сам се. Једна од три најбоље хрватске телевизијске водитељке већ месецима не силази са насловница женских часописа јер је најзад постала ”нормална”. Пресрећно изјављује како након ко зна колико година може на себе навући сукњицу коју је носила у осмогодишњој школи. Жена у четрдесет и другој чува сукњицу коју је носила у осмогодишњој школи? Још је бизарније што је слетела на све насловнице тек кад је постала костур. Зашто високообразована, паметна, лепа жена себе своди на вешалицу за дизајнерске хаљине које су креирали педери опседнути гузичицама дечачића у четвртом основне? Модерне жене свих година наседају манипулацији пластичних хирурга. Привлачне смо само кад можемо заклепетати костима?

- Северина на својим штапићима више не личи на себе. Анђелина Џоли има четрдесетак килограма, у чизмама, Кејт Мидлтон има нешто ситно више од четрдесет на висину од метар и седамдесет и пет. Колико жену кад наврши тридесету може помладити анорексија? Нимало. Наша водитељка само фотошопирана може изгледати као девојчица из осмогодишње школе.

- Који живот? Дођеш увечер кући, отвориш фрижидер, извучеш из њега лист салате, убациш га у уста, залијеш чашом воде и тако… До краја живота. Јесмо ли тоталне лудаче, ми жене? Дефинитивно. И док наша водитељка у гледаној телевизијској емисији због које је од себе учинила то што је учинила лелуја на танким ногама, струк јој као у осе, покрај ње водитељ. Задригли мушкарац у оделу, сако му пуца, гледаоци само чекају кад ће са трбуха некоме из публике лансирати дугме у око.

- Нимало га не брине што личи на касицу прасицу. Зна да су мушкарци неодољиви у сваком облику. Након емисије, раскопчан, одлази дома, тамо гурне главу у фрижидер и крене га чистити од кулена, сира, пиве и колача. Никад тај није од маме тражио да му из његовог ормара извуче панталоне из шестог разреда. Никад тај неће дати интервју како је ових дана ускочио у панталоне из седмог разреда. Да тако нешто каже одмах би га одвезли у лудницу.

- Он није лутка, он је особа. Не свиђа ми се самоуверени дебељко зато јер је инкарнација свих мушкараца којима се, с правом, живо је*е како изгледају. Живот је само један. Они своје трбушине поносно носе, на сваком кораку дижу поткошуље и чешкају бурад кад их сврби.

- А ми… Пумпамо сисе, бришемо боре, скидамо килограме, враћамо се у младост у коју се нико не може вратити. Прежалосна сам због оне женске. Надам се да ће ових дана ипак напунити фрижидер. Ако јој због тога приговоре нека пуних устију промрмља да је свога тела господар.

- Ма, бит ћу искрена. Зашто ме та прича толико погодила? Ових дана упорно покушавам на себе навући своју трудничку хаљину из садамдесет и пете. Не иде па не иде. А види њу. За који ће дан на екрану скакутати у пеленама, рекла је књижевница.

(Рудан.инфо)

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas