· · Коментари: 0
САВЕТ

ЗАТЕГНИТЕ ВРАТ: Представљамо вам једноставне ВЕЖБЕ за ПОДБРАДАК које чине чуда (ВИДЕО)

Решите се подбратка овим једноставним вежбама које ће вам донети изглед какав сте желеле.

1631518657_adults-1853851_1920.jpg
фото: Пиксабеј

Иако то нису, људи који имају подбрадак могу изгледати гојазно, или пар година старије него што заправо јесу. Због тога, подбрадак може и те како утицати на самопоуздање, када је физички изглед у питању.

Међутим, не треба очајавати јер и за подбрадак постоји решење - једноставне вежбе због којих ће нестати.

Прочитајте још: Две ВЕЖБЕ дисања због којих ћете рећи НЕ цигарама

Поред тога што су и те како добре за затеање врата, ове вежбе сманиће и накупљену масноћу у том пределу. Састоје се из неколико лаганих покрета, које можете радити било где, али редовно, како би резултати били видљиви.

Сваку вежбу треба поновити пет до седам пута, и између сваке вежбе опустите мишиће лица.

За почетак загрејте мишиће лица. па тек онда крените да вежбате, а између сваке вежбе опустите мишиће лица онако како је објашњено у видеу испод текста.

1. Отворите уста и савијајте доњу усну ка унутра па затворите уста.
2. Нагните главу уназад и понашајте се као да љубите плафон.
3. Исплазите језик као у видеу и врхом покушавајте да додирнете нос.
4. Наслоните браду на шаке и гурајте на доле пет секунди.
5. Окрените главу на страну и избаците доњу вилицу као у видеу и држите тако неколико секунди. Окрените главу на другу страну и урадите исти поступак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.