Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шеста начина да визуелно смањите подбрадак: Брза и једноставна решења

Одређеним начином држања и шминкања можете успешно да сакријете подбрадак

1707745017_shutterstock_2164440007.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сви имамо делове тела које бисмо променили да можемо. Можда имате равну косу и увек сте желели да имате коврџе Или сте маштали о томе како би било да имате пеге.

Међутим, један од најчешћих проблема са лепотом се врти око браде. Без обзира на тежину, године или начин живота, подбрадак може да се настани и да га је практично немогуће елиминисати. Постоји неколико врло једноставних начина да сакријете ово подручје, ево које стручњаци препоручују.

1. Масажа лица

Стручњаци поручују да стимулација лимфног система на лицу и врату помаже у смањењу надутости, а самим тим и настанку подбрадка. Предлажу масаже лица којима би се побољшала циркулација и смањила напетост у мишићима лица.

2. Контурисање лица шминком

Један од најбољих начина да се камуфлирате и сакријете подбрадак јесте контурисање шминком. Трик је у коришћењу мат формуле и проналажењу најбоље нијансе за вас. То је обично нијанса која је два тона тамнија од боје ваше коже и има хладан или сивкаст подтон.

Да бисте применили контуру, нацртајте линију изнад виличне кости и одмах испод виличне кости. Са светлијом нијансом, то може бити и коректор истакните вилицу. Побрините се да уклопите, тако да нема оштрих линија или мрља.

3. Подигнуте обрве

Још један шминкерски трик да сакријете подбрадак је да подигнете очи. Добро дефинисане и подигнуте обрве престављају још једно идеално решење да сакријете подбрадак. Стручњаци препоручују да ајлајнером направите мачије очи.

4. Лоб фризура

Стручњаци препоручују лоб фризуру или дуги боб, овај стил ће издужити лице и врат и скренути пажњу са проблематичног подручја.
Слојеви треба да почну од јагодица и да се сужавају, стварајући меки оквир око вашег лица.

Овај приступ не само да помаже да се прикрије опуштена кожа у близини браде, него и даје младалачки, динамичан изглед. Слојеви стварају покрет и волумен, привлачећи пажњу горе према очима и јагодицама, а не према подручју браде.

5. Одећа која открива рамена

Одећа као што су блејзери, јакне и капути могу скренути пажњу на рамена. Избегавајте све са уским крагнама јер ће то одмах скренути пажњу на браду. Свака блуза са голим раменима јесте одличан начин да скренете пажњу са браде. 

6. Усправно држање браде

Овај савет је најлакши од свих. Браду можете држати усправно и подигнуто на разговорима, фотографијама и када једноставно ходате улицом.Када је у питању фотографисање, стручњаци из ове сфере поручују да никада не треба да се фотографишете од испод.Уместо тога, фотограф треба да вас слика у висини очију или изнад. 

(Сенса)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas