Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Једноставне ВЕЖБЕ ЗА ПОДБРАДАК: За млађе и мршавије лице

Многи се питају да ли уопште постоје вежбе за подбрадак

1686669981_shutterstock_1029873841.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Процес старења чини да кожа буде опуштена и мање еластична, а вишак килограма утиче и на стварање масних наслага чак и у образима и врату. Све ово заједно може довести до стварања подбратка.

Још један од узрока стварања подбратка јесте гледање у мобилни телефон савијене главе. Узмите телефон у руке и погледајте надоле, приметићете како се испод ваше браде и на врату стварају набори. На срећу, постоје решења која ће вам помоћи да се ослободите подбратка. Поред избалансиране исхране и вежбања који су неопходни за здравље и лепоту, можете практиковати и јога вежбе лица.

У тој серији вежби постоје и вежбе за подбрадак које се заснивају на одређеним и једноставним позама, затежу кожу и сманују наборе испод браде. Још једна њихова предност јесте што их можете радити увек и свуда, потребно вам је пар минута и минималан труд. Уз свакодневно вежбање, ваше лице може изгледати млађе и мршавије.

Изводе се тако што треба да поставите рамена усправно, мало да их забаците уназад. Шаке можете ставити на рамена, а затим удахните дубоко на нос, а затим издахните на уста. Померите главу у десну страну нагоре и почните да померате усне тако да их "пућите" ка десној страни, треба да осећате да се мишићи у врату затежу. Важно је да вам рамена остану спуштена.

Вратите главу ка центру, па померите у леву страну, а затим поново ка центру, па поновите неколико пута на десној страни.Понављјате наизменично. Након ове вежбе можете да урадите још једну - забаците лагано главу назад и останите у том положају неколико минута, али нека вам поглед буде усмерен ка горе. Држите шакама рамена како се не би повлачила на горе, а затим савијте главу доле и вратите се у првобитни положај.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas