Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТИЛ

Завирите у орман Неде Украден: Две одличне ИДЕЈЕ за крај лета (ФОТО)

Фантастичан стајлинг жене у 71. години и данас многе оставља без текста.

1630824355_neda-ukraden-farmerke.PNG
Фото: Instagram/ screenshot neda.ukraden
Oglas

Не знате шта да обучете, а догађај је неформалан и у исто време вам је важно да изгледате елегантно. ЗАвирите у орман Неде Украден и "украдите" неку идеју од познате певачице.

Прочитајте још: Припремите два јесења комада гардеробе: Ко би рекао да ће се носити дању? (ФОТО)

До колико година жене носе фармерке?

Неда Украден увек има незаборавну модну комбинацију. Сећамо се њене лосос хаљине у којој је Неда Украден изгледала божанствено. Чувена певачица је у августу напунила 71. годину и управо је одговорила на питање - до колико година жене треба да носе фармерке?

Неда Украден је летос напунила 71. годину.

Неда Украден има савршено тело које смо недавно могли да видимо у купаћем костиму, али добро одабране фармерке могу да ласкају женском телу. Исцепане фармерке припадају орману девојка, а Неда Украден је пронашла модел који је искомбиновала са сандалама, белим сакоом и многим другим стварима.

Прочитајте још: Дочекајте КИШУ СПРЕМНЕ: Уз ОВАЈ модни детаљ бићете СТИЛИЗОВАНЕ и на киши (ФОТО)

Савршена гардероба за крај лета

Шта обући за дневни догађај на којем желите да изгледате елегантно, а у исто време неформално. Неда Украден има одговор.

Добро скројене фармерке ласкају телу

Добро скројене фармерке које пријају телу Неда Украден носи уз сако. Неда је одабрала бели блејзер са црним попречним пругама на дворедно закопчавање који се фантастично слаже са фармеркама. Она је одабрала белу блузу која чини да Недино лице изгледа свеже. Све је уоквирила са модерном фризузром са таласима.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Међутим, ова комбинација је елегантна захваљујући белим салонкама. Наиме, управо ципеле праве разлику између жене која покушава да изгледа као девојчица.

Прочитајте још: Боја која се вратила у ВЕЛИКОМ СТИЛУ: Без ње нећемо моћи да замислимо ЈЕСЕН 2021. (ФОТО)

Зна се где је место патикама - на тренингу и у природи. Такође, фигура је на штиклама издужена, а корак елегантнији..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Прочитајте још: Једине ПАПУЧЕ које се носе на јесен: Штикла никад дебља!

Неда Украден одлично зна да женска фигура у салонкама изгледа неодољицо.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas