Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
дом

Фенг схуи савети за купатило: Зашто би врата требало да буду затворена?

Купатило не би требало да запостављамо када је у питању фенг схуи дисциплина

1655728941_bathroom-2460377_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Фенг шуи је древна азијска мудрост која се користи за оптимизацију протока енергије у вашем дому. Једна од тих енергија је елемент воде, који је повезан са богатством и мудрошћу. Због тога је купатило област на коју треба да обратимо пажњу када је у питању фенг схуи.

Ево неколико једноставних савета за стварање доброг фенг схуи - ја у свом купатилу.

Савети за добар фенг схуи у купатилу

Затворите WЦ даску

Да бисте ублажили губитак било каквих ресурса, држите даску затворену када се не користи. Као бонус, ова једноставна навика смањује влажност и влагу у купатилу чиме се буђ одржава на минимуму.

Прочитајте још: Будите пажљиви према спаваћој соби: Водите рачуна о овим стварима за лепши сан

Држите врата купатила затворена

Слично поклопцу тоалета, врата купатила су такође још један начин на који енергија може да путује у купатило и низ одвод. За свеукупно добар фенг схуи држите врата купатила затворена.

Огледало на вратима купатила

Ако можете да поставите огледало на спољну страну врата купатила, то ће да побољша фенг схуи. Огледало ће енергично избрисати купатило.

Биљке

Главни проблем са купатилом и фенг схуи-јем је вода која тече. Жива зелена кућна биљка је један од најпопуларнијих начина да се побољша проток енергије у сваком купатилу. Биљка трансформише опадајућу енергију воде у виталну животну енергију.

Прочитајте још: Немате среће са финансијама? Ових 9 предмета у дому БЛОКИРАЈУ долазак новца у ваш живот

Очистите производе

Редовно прегледајте производе које чувате у купатилу. Ови производи имају рок трајања, па баците све што је истекло или више није потребно.

Редовно чистите

Пошто је купатило просторија за чишћење и прочишћавање тела, обавезно редовно одржавајте хигијену ове просторије.

БОНУС ВИДЕО

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas